BAETSEN BOUWT
AAN HAAR DATABASE

BAETSEN GROEP OVER TOOL2MATCH

Baetsen Groep in Veldhoven biedt oplossingen op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. En zij hebben sinds kort voor tool2match gekozen.

Het succes van Baetsen ligt in de dagelijkse inzet, professionaliteit en passie van ruim 250 vakmensen. En bij hun groeiambitie past dan ook een strak recruitmentproces.

Een goed functionerende jobsite, gebruiksvriendelijk voor kandidaten, gekoppeld aan een tool, waarmee je op overzichtelijke wijze kunt communiceren met zowel de sollicitant als de vacaturehouders. In één oogopslag kun je zien hoe vaak je vacature wordt bekeken en of de conversie naar sollicitaties voldoende is. Afstappen van losse mapjes in je inbox, Excel-bestandjes en het CV nog maar eens doorsturen naar de vacaturehouder, die nog geen reactie heeft gegeven. Tool2match zet HR in de driver’s seat, zij zijn met deze overzichtelijke tool perfect in staat het proces te sturen. En, waar nodig, wat extra gas te geven om de doorlooptijd te verkorten.

Met tool2match, een product dat door Primatch zelf is ontwikkeld, is het hele recruitmentproces geautomatiseerd. Bovendien bouwt Baetsen met tool2match aan een eigen database. Kandidaten, die nu (nog) niet passend zijn, kunnen in een later stadium eenvoudig worden gevonden en benaderd. Dat scheelt flink in de kosten!

Meer weten over tool2match? Ga naar tool2match.nl.