CASALA OVER PRIMATCH

Rene Wulterkens, Managing Director van Casala over Primatch:

“Het mooie van Primatch is dat ze een deel van het proces uit handen nemen. Voor Casala is met name belangrijk, het schrijven van een  profiel  en het plaatsen/uiten van de vacature. Het belangrijkste in de samenwerking tussen Casala en Primatch is de persoonlijke klik. Daarbij is een enorm pluspunt de transparantie in de facturatie. Het is controleerbaar en volgbaar. Dat is een belangrijk onderdeel voor een familiebedrijf als Casala. Tevens zijn zij een verlengstuk van Casala, Primatch fungeert als een externe P&O manager.”

Casala prijst ook de objectiviteit van Primatch. Zij zijn belangrijk bij de selectie van de kandidaten. Omdat de branche waarin Casala zich beweegt overzichtelijk is, kent men elkaar goed. Hierdoor kan Primatch de objectiviteit naar kandidaten nog beter waarborgen.

“Primatch heeft zich zeer goed verdiept in de producten en in de branche. Ook is het een pre dat zij voor dealers werken zoals bv Aarts & Co. Casala beveelt Primatch aan bij relaties en benadrukt daarbij het grootste pluspunt: de transparantie in de facturatie, de goede afspraken die daarbij nageleefd worden en vooral in deze tijd ook erg belangrijk dat je van te voren kunt weten wat de kosten zijn.”

Wil jij, net zoals Rene Wulterkens, gebruik maken van onze oplossingen? Neem dan hier contact met ons op.

Rene Wulterkens – Casala