fbpx

  DOELGROEPMARKETING

  Het doel van doelgroepmarketing binnen recruitment is ervoor te zorgen dat jouw doelgroep zo goed mogelijk wordt bereikt met betrekking tot je huidige of toekomstige openstaande vacatures.

  Door jouw doelgroep specifiek aan te spreken verhoog je het aantal (potentiële) top kandidaten en verlaag je tevens ook je media kosten aangezien je niet meer te algemeen of te breed content uitzet. Als je daarnaast ook helder communiceert waar jouw organisatie voor staat, zal het aantal gekwalificeerde reacties in verhouding toenemen. Dat is precies wat je wilt!

  VOOR WIE IS DEZE TRAINING

  Voor professionals die betrokken zijn bij het werven van talent voor hun organisatie.

  WAT GA JE LEREN?

  Je leert je echt te verdiepen in je doelgroep om vervolgens vanuit je doelgroep content te ontwikkelen. Dat begint bij het doen van je huiswerk:

  • Analyse fase: wie is mijn doelgroep? Hoe ziet hun leefwereld eruit? Wat zijn hun pull en push factoren? Wat vinden zij belangrijk in een nieuwe baan? Wat vinden zij belangrijk in een sollicitatie procedure?
  • Persona: breng je doelgroep tot leven door alle verkregen informatie en inzichten te verwerken in een persona canvas.
  • Actiefase: hoe vertaal je deze inzichten naar rake communicatie? Op het niveau van content en kanalen. Uiteraard rekening houdend met de verschillende fases van de candidate journey.

  Het helpt je om structureel je doelgroep te herkennen en werving hierop toe te spitsen. Key to success: durf keuzes te maken om echt raak te kunnen communiceren.

  WIE GEVEN DE TRAINING?

  Tessie Molkenboer

  Tessie Molkenboer is Recruitment Consultant van Primatch Tilburg met ruim 18 jaar ervaring binnen recruitment. Met haar ervaring kan zij veel vertellen over alle facetten van recruitment.

  WIE GEVEN DE TRAINING?

  Sanne heeft ruime ervaring als manager in het recruitmentvak. Ze combineert graag haar kennis van marketing en recruitment om doelen te behalen en kan jullie alles vertellen over het onderwerp doelgroepmarketing. Meer weten over Sanne? Kijk dan bij Primatch Tilburg.

  LOCATIE

  Primatch Nederland
  Ringbaan Oost 451
  5017 AA Tilburg

  DATUM & TIJD

  Donderdag 19 september 2019

  Inloop: 15.00 uur
  Start: 15.15 uur
  Einde: 17.30 uur

  Gratis parkeren op eigen terrein (Voer ‘Lourdesstraat 2A’  in op je navigatie voor de ingang van het parkeerterrein). 

  KOSTEN

  Gratis

  ZIJ GINGEN JE VOOR

  Graphic Packaging:

  “Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

  Mazars:

  “Fijne informele sfeer en erg interactief.”

  Kühne Holland:

  “Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

  NetMatch:

  “Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

  Levens Cooking & Baking:

  “De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

  Samenwerkende Tandartsen:

  “Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

  Andriessen:

  “De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

  ABC E Business:

  “Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”