DRONTENBOUW OVER PRIMATCH

André Rozenberg, mede-eigenaar DrontenBouw over Primatch:

“September 2020 zijn wij in contact gekomen met Erik Jan en heeft hij de methode van Primatch uitgelegd. Bij de eerste kennismaking was er direct een klik. Daarom heb ik hem in december gebeld toen onze groei aan bleef houden en er voorlopig meerdere vacatures zouden zijn en blijven.

Omdat de werving ons veel tijd en energie zou gaan kosten en niet onze corebusiness is, heeft Erik Jan zaken zoals het opstellen van vacatureteksten en het searchen van kandidaten uit handen genomen. Tool2Match heeft ervoor gezorgd dat we datagedreven aan het werven waren en binnenkort weer zullen zijn als de volgende groeifase is aangebroken. Voordeel is dat je zelf kunt bepalen welke onderdelen je uitbesteedt of samen met Primatch doet, en welke aspecten je graag zelf blijft doen. Omdat DrontenBouw bekend staat om het al meer dan 30 jaar leveren van kwaliteit, past lang niet iedere vakman bij onze bedrijfscultuur. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze uitvoerder en calculator/werkvoorbereider de gesprekken zelf te laten voeren.

Erik Jan heeft verstand van zaken en kan snel schakelen. Daarnaast past hij vanwege zijn gevoel voor humor goed in het team. Hij is open, eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft als sparringpartner de juiste analyse gedaan. De open cultuur van DrontenBouw, het gericht zijn op competenties en het als vakman willen leveren van kwaliteit, is de basis geweest voor de succesvolle wervingsstrategie van allround timmerlieden en een calculator/werkvoorbereider.

Wil jij, net zoals André Rozenberg, gebruik maken van onze oplossingen? Neem dan contact met ons op.