EEN STERK WERKGEVERSMERK; HOE JE NIEUWE MEDEWERKERS VINDT EN BINDT

De wereld van recruitment verandert in rap tempo en heeft ook een steeds grote impact op de arbeidsmarkt en de behoefte van bedrijven en organisaties aan (goed) personeel. Een aantal bedrijven weten hier goed mee om te gaan, maar veel organisaties ook niet. Hoe kan een bedrijf zich zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren, welke middelen zijn daarbij nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? Een begrip dat de laatste jaren een enorme opkomst heeft gemaakt is employer branding.

Employer branding is het sturen van je bedrijfsimago in de richting die jij denkt dat de beste sollicitanten zal trekken; jouw bedrijf is een geweldige plek om te werken. Dit is niet alleen effectief voor toekomstige werknemers, maar ook voor huidige werknemers en aandeelhouders. Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid, zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van je organisatie cruciaal. Binnen je employer branding zijn én de vacatures én de omgeving waarin de kandidaat online ontvangen wordt heel erg belangrijk.

Maar wat is employer branding nou precies en wat moet je ermee als werkgever?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor alle recruitment en HR professionals die succesvol willen zijn in het aantrekken van nieuw talent voor hun organisatie.

WAT GA JE LEREN?

We starten deze training met het belang van employer branding bij het werven van talent voor je organisatie in de huidige arbeidsmarkt. Van ‘het waarom maken we de stap’ naar ‘hoe je een werkgeversmerk neerzet (employer value proposition)’. Daarna gaan we het hebben over de praktische vertaling naar jobmarketing, doelgroepen uitgewerkt in persona’s en succesvolle tips en tricks die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse recruitment werkzaamheden.

Een training met veel voorbeelden uit de praktijk én ruimte voor interactie en jouw specifieke vragen over dit onderwerp.

LOCATIE

Amsterdam Amstel
Prins Bernhardplein 200
1097 JB, Amsterdam

DATUM & TIJD

Donderdag 19 september 2019

Inloop: 15.45 uur
Start: 16:00 uur
Einde: 18:00 uur (met mogelijk een half uur uitloop)

KOSTEN

Gratis