EMPLOYER BRANDING & HET BELANG VAN EEN WERKEN-BIJ SITE

De wereld van recruitment verandert in rap tempo en heeft ook een steeds grote impact op de arbeidsmarkt en de behoefte van bedrijven en organisatie aan (goed) personeel. Een aantal bedrijven weten hier goed mee om te gaan, maar veel organisaties ook niet. Hoe kan een bedrijf zich zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren, welke
middelen zijn daarbij nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? Een begrip dat de laatste jaren een enorme opkomst heeft gemaakt is employer branding.

Employer branding is het sturen van je bedrijfsimago in de richting die jij denkt dat de beste sollicitanten zal trekken; jouw bedrijf is een geweldige plek om te werken. Dit is niet
alleen effectief voor toekomstige werknemers, maar ook voor huidige werknemers en aandeelhouders. Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid, zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van je organisatie cruciaal. Binnen je employer branding zijn én de vacatures én de omgeving waarin de kandidaat online ontvangen wordt heel erg belangrijk.

Maar wat is employer branding nou precies en wat moet je ermee als werkgever?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers en/of zich bezig houdt met zijn werkgeversmerk.

WAT GA JE LEREN?

In deze training vergroten we je kennis en inzichten over arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Leer hoe je je werkgeversmerk kunt versterken. Hoe kun jij jouw organisatie het beste neerzetten en hoe bereik je de beste kandidaten voor jouw (toekomstige) vacatures? Hoe belangrijk is de candidate journey? We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Debby Reemers is Partner van Primatch Amsterdam. Zij heeft ruim 16 jaar HR-en organisatieadvieservaring opgedaan in zowel multinationals als in MKB. De afgelopen zeven jaar heeft zij de focus op recruitment gelegd. Meer weten over Debby? Kijk dan bij Primatch Amsterdam.

LOCATIE

Meet Berlage (Beurs van Berlage)
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

DATUM & TIJD

Donderdag 21 november 2019

Inloop: 15.45 uur
Start: 16:00 uur
Einde: 18:00 uur (met mogelijk een half uur uitloop)

KOSTEN

Gratis