EMPLOYER BRANDING EN DE CANDIDATE JOURNEY

Werven en selecteren van kandidaten voor je organisatie gaat allang niet alleen meer over het plaatsen van een vacature en het selecteren van de beste kandidaat. Het aantrekken en binden van nieuw talent gaat over rake communicatie richting je doelgroep op het juiste moment en op het juiste platvorm. In deze training krijg je informatie over de why, how en what van employer branding. We maken daarbij de koppeling met de candidate journey van jouw beoogde potentiele nieuwe medewerker. Vanuit een informatiestroom die helemaal aansluit bij de behoefte en verwachtingen van de doelgroep Zo kan je hen verleiden, verrassen en overtuigen om te solliciteren en bij jouw organisatie te komen werken? In de ze workshop nemen we je mee in de verschillende fases en doelen van de candidate journey en geven we je praktische inzichten en tips om meer rendement (conversie) te halen uit jouw wervingsacties.

WAT GA JE LEREN?

  • Inzet employer branding binnen je recruitment proces.
  • Het recruitmentproces bekijken vanuit een moderne marketingstrategie;
  • Denken vanuit een candidate persona canvas;
  • Optimale candidate journey inclusief touchpoints en conversie momenten.

Het wordt een Interactieve sessie met veel ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en stellen van jouw vragen.

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR

Deze webinar is bedoeld voor HR en recruitment professionals die betrokken zijn bij het werven van nieuwe medewerkers op operationeel en of strategisch niveau.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Marcel van den Bogaart is partner voor Primatch Noordoost Brabant. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over de impact van het inzetten van je eigen netwerk en ook hoe je dit optimaal kunt benutten. Meer weten over Marcel? Kijk dan bij Primatch Noordoost Brabant.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 13 oktober 2020

Aanvang: 14.45 uur
Start: 15.00 uur
Einde: 16,00 uur

KOSTEN

Gratis