EMPLOYER BRANDING = TRENDING

Employer branding is een hot-topic binnen de wereld van recruitment. Goede employer branding zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor huidige en nieuwe werknemers. Steeds meer organisaties houden zich bezig met (hun) employer branding en beseffen het nut er van.

Op dit moment heb je mischien voldoende kandidaten op de stoep staan. Iedereen wil toch wel voor je werken of je nu bewust bezig bent met je employer branding of niet. Maar kijk uit voor deze valkuil. Deze korte termijn gedachte kan in de toekomst voor een behoorlijke uitdaging zorgen. Employer branding kent geen einde. Wel een lange adem…

Maar wat is het nu precies? En wat kun je als bedrijf doen om de X-factor te krijgen en te houden? Deze vragen bespreken wij graag tijdens onze trainingen employer branding. En dat employer branding trending is, bleek al snel. Een aantal dagen geleden brachten wij het bericht uit dat wij 23 mei een training employer branding zouden geven in Utrecht. Deze training was na enkele dagen al volledig volgeboekt. Zo ook de training van 30 mei in Tilburg, ook deze was in korte tijd volgeboekt.

Omdat wij iedereen graag verwelkomen tijdens onze trainingen hebben wij extra data ingepland om meer te laten weten over employer branding, namelijk 27 juni in Utrecht en 8 juni in Tilburg. Mis het niet en meld je nu hier aan.

Wil je alle data en onderwerpen zien van onze trainingen en bijeenkomsten? Kijk dan in de agenda.