Wat betekent het concreet:

We checken je vacaturetekst
Aan de hand van een analyse van de doelgroep doen we een vacaturetekst check waarbij we rekening houden met het online gedrag van de doelgroep en SEO factoren. Tevens ontvang je een salarisrapport, waardoor je inzicht krijgt in de markt en marktconforme salariëring.

Plaatsen de vacature op de juiste (voorgeselecteerde) media
In dit geval staat je vacature op Indeed, nationalevacaturebank, nederlandvacaturegroep, vacant, vacatures.nl en jobbird. Daarnaast plaatsen we je vacature ook op diverse socials (linkedin, facebook, twitter en instagram). Ook ontwerpen we een Jobvisual om zelf te delen op je eigen socials en we bouwen een display / in-app campagne om je vacature extra aandacht te geven onder de doelgroep!

Je ontvangt alle reacties via het ATS systeem Tool2Match
Alle reacties komen binnen via het ATS systeem Tool2Match. De gehele werving richten we voor je in, met de juiste koppelingen naar de ingezette media en koppelingen naar je eigen website. Hierdoor hoef je geen ontvangstbevestigingen te sturen en kun je met één druk op de knop meerdere kandidaten afwijzen, houd je overzicht en kan je heel eenvoudig met je collega’s de selectie bepalen van je kandidaten. Bovendien krijg je meteen inzichtelijk welke media effect heeft en dat is fijn voor in de toekomst. Zo wordt werving en selectie niet alleen makkelijk, maar wordt je er ook slimmer van!

Bovenstaande aanpak is compleet maar er zijn verschillende andere producten en
diensten die kunnen worden toegevoegd afhankelijk van de doelgroep.

(Dit jubileum-aanbod is geldig tot 31 augustus 2020)