fbpx
  • LUNCHSESSIE TOOL2MATCH

TOOL2MATCH

Primatch is trots reseller van de recruitmentsoftware tool2match. Tool2match is ontstaan vanuit de behoefte van bedrijven om hun werving en selectie in eigen hand te houden en meer structuur en overzicht aan te brengen in het proces. Zo ondersteunt tool2match werkgevers en HR-afdelingen bijvoorbeeld in het aanleggen van een databank met kandidaten, biedt het overzicht en structuur in alle procedures, vermindert het administratief werk en meet het kritisch de effecten van de (ingekochte) media door.

Om tool2match optimaal te laten werken worden er doorlopend verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. We kunnen onszelf voorstellen dat je deze (nieuwe) functionaliteiten niet optimaal meekrijgt en nemen je hier daarom graag in mee.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die werkt met tool2match. Gebruik je tool2match nog helemaal niet, maar ben je wel benieuwd naar alle mogelijkheden wat een ATS-systeem voor jou kan betekenen? Dan ben je ook van harte welkom.

WAT GA JE LEREN?

Tijdens onze lunchsessie lopen we kort alle basisfunctionaliteiten van tool2match door. Vervolgens gaan we de verdieping in door te laten zien hoe je nog meer uit tool2match kan halen. Je verlaat de training met antwoord op al je vragen én diverse tips en tricks.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Managing Partner Primatch - Jeroen Bergen

Jeroen Bergen is Managing Partner van Primatch. Met zijn ruime ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over alle facetten van recruitment. Meer weten over Jeroen? Kijk dan bij Primatch Tilburg.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Bente van Orsouw is Product Owner van tool2match. Ze kent de recruitmentsoftware van A tot Z en weet daarom antwoord te geven op al je vragen over tool2match.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Dinsdag 14 mei 2019

Start: 12.00 uur
Einde: 14.00 uur

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”

© Copyright - Primatch