MARIAN DIJKSTRA | VOLLENHOVEN
OVER PROCESONDERSTEUNING

Vollenhoven is één van de grootste onafhankelijke oliegroothandelaren en bestaat al sinds 1895.

HR Manager Marian Dijkstra, van de vestiging Tilburg, is regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers en maakt daarbij veelvuldig gebruik van onze ondersteuning.

“Ondersteuning op maat past bij onze organisatie. In de kern doen we graag zoveel mogelijk zelf, want zeg nou eerlijk, als werkgever weet je zelf het beste welke kandidaat bij je past. Soms ontbreekt het ons alleen aan tijd of specifieke kennis van de arbeidsmarkt.”

Dit zien we vaak, dat een organisatie graag zelf de touwtjes in handen houdt, maar dat er geen tijd en/of kennis is van bijvoorbeeld de arbeidsmarkt. Het zou zonde zijn om dan gelijk een bureau in te schakelen wat álles overneemt als je ook kunt uitbesteden daar waar geen kennis en/of tijd voor is?

“Inmiddels werken wij al een aantal jaren naar tevredenheid samen met Primatch. De communicatie verloopt prettig omdat de lijnen kort zijn en het contact informeel. Bovendien blijven de kosten beheersbaar omdat er wordt gefactureerd op uurbasis. De samenwerking met Primatch heeft al de nodige succesvolle matches opgeleverd”

Bij Primatch kijken we echt naar het proces van de klant, om zo te bepalen waar ondersteuning nodig is. Zo zorgen we samen voor een efficiënt proces.

Wil jij, net zoals Marian Dijkstra, meer weten over procesondersteuning? Neem dan contact met ons op en we komen graag eens bij je langs.