MARIEKE KLEINE KALVENHAAR | BAETSEN
OVER RECRUITMENT SOFTWARE

Baetsen Groep is de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen en grond- en sloopwerken.

Marieke kleine Kalvenhaar, HR Manager bij Baetsen, maakt veelvuldig gebruik van onze recruitmentsoftware tool2match.

“Voordat wij gebruik maakten van tool2match kwamen alle sollicitaties in Outlook binnen waardoor het overzicht soms kwijt was”.

Overzicht is voor bijna alle organisaties reden nummer 1 om te starten met recruitmentsoftware. Het vergemakkelijkt het proces en het bespaart een organisatie veel tijd.

“Het is een verademing om met een online systeem te werken waar je meteen kan zien wat de status van een kandidaat is en deze ook altijd kunt inzien en volgen. Via een link kunnen we de CV doorsturen aan de betreffende leidinggevende die dit dan kan beoordelen.”

Tool2match is ontstaan vanuit de behoefte van bedrijven om hun werving en selectie in eigen hand te houden en meer structuur en overzicht aan te brengen in het proces. Het is ontworpen door recruiters met meer dan 30 jaar operationele recruitmentervaring. De belangrijkste reden is om het sollicitatieproces zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor is er gekozen voor de meest moderne softwaretechniek, waardoor je optimale snelheid ervaart.

“Tool2match is efficiënt en effectief en het heeft ons veel tijdwinst opgeleverd zodat we meer focus kunnen hebben op de procedure in plaats van zoeken wat de status van iemand is.”

Wil jij, net zoals Marieke, meer weten over recruitment software? Neem dan contact met ons op en we komen graag eens bij je langs voor een gratis demo.