STRATEGISCH RECRUITMENT

Dat de juiste mensen binnen je organisatie essentieel zijn om je organisatiedoelen en ambities te realiseren is algemeen bekend. Dat dat beter lukt als mensen passen bij het DNA van je organisatie én de juiste skills en inzet hebben voor de rol lijkt evident, maar is het heel vaak niet.

Hoe krijg je dat nou voor elkaar? Dat vertellen we je in onze
MASTERCLASS STRATEGISCH RECRUITMENT

Vanuit het concept dat niet de vacatures of het aantal aan te nemen medewerkers, maar juist die  ambities en doelen, het vertrekpunt van je strategische recruitmentplan is, helpen we je inzicht te geven in het inrichten van een strategische recruitmentplan. Op welke manier moet en kan recruitment en dus het werven van nieuw talent een bijdrage leveren aan de organisatiedoelen op korte en lange termijn? Wat zijn daarin de kritische succesfactoren en welke middelen en mensen zijn er nodig om het recruitmentplan succesvol uit te voeren? Hoe zitten deze processen in elkaar en tegen welke weerstanden ga je dan oplopen.

WAT GA JE LEREN?

  • Strategische recruitmentplan (welke stappen neem je om tot een plan te komen?);
  • Procesflow recruitment van analyse tot arbeidsmarktcommunicatie;
  • Creëren van draagvlak binnen de interne organisatie.

We zijn ook heel benieuwd naar jouw ervaringen, ideeën en de eventuele hindernissen die jij ervaart bij het inrichten van recruitment binnen jouw organisatie. Er is tijdens deze Masterclass veel ruimte voor het delen van deze ervaringen en het gesprek hierover samen aan te gaan,  waardoor je ook veel van elkaar kan leren.

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

Exclusief voor HR Managers met recruitment verantwoordelijkheid die actief bezig zijn met het inrichten van het recruitmentproces binnen hun organisatie en reeds ervaring hebben met concepten zoals, Candidate Journey, Employer Branding en Job Marketing.

Wat neem je zelf mee:

Twee vacatureteksten;
De kernwaarden (eventueel visie en missie) van je organisatie;
Actieve houding (het zal geen consumptieve sessie zijn);
3 uur tijdsinvestering

Maximaal 6 deelnemers

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jaspen van Dusseldorf en Yvonne van Groningen verzorgen deze training. Met samen 30 jaar ervaring in het HR werkveld kunnen zij je meer vertellen over de best practices binnen de HR branche.

LOCATIE

Regio Utrecht

DATUM & TIJD

Dinsdag 13 oktober

Inloop: 15.45 uur
Start: 16:00 uur
Einde: 17.30 uur

KOSTEN

Gratis