fbpx
  • HELP, IK WIL MEER EN BETERE SOLLICITANTEN

HELP, IK WIL MEER EN BETERE SOLLICITANTEN

Steeds meer bedrijven ondervinden de gevolgen van een krapper wordende arbeidsmarkt. Vacatures staan langer open, zittende medewerkers worden benaderd door de concurrent. Dit heeft nogal wat consequenties. Loyale medewerkers raken overbelast, de klant moet langer wachten of haakt af. Allerlei redenen om je arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentproces eens goed onder de loep te nemen.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor het vinden van nieuwe medewerkers. Directeur, Operationeel/Financieel Manager, HR Manager/Adviseur of Recruiter; iedereen is van harte welkom.

WAT GA JE LEREN?

In deze interactieve sessie gaan we aan de hand van de praktijkcases van de deelnemers kijken waar succes te behalen valt. We leren van en met elkaar. We nemen daarin alle aspecten mee. Onderwerpen waarop we dieper ingaan zijn in ieder geval:

  • Arbeidsmarkt
  • Vacatureteksten
  • Candidate journey
  • Werken-bij site
  • Wervingskanalen

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jolanda Schonewille is onze partner voor recruitment in de regio Twente. Met haar ervaring binnen recruitment kan zij veel vertellen over diverse onderwerpen binnen recruitment. Meer weten over Jolanda? Kijk dan bij Primatch Twente.

LOCATIE

Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo

DATUM & TIJD

Donderdag 31 januari 2019

Inloop: 13.15 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”