MAAK KENNIS MET MARLOU

Hoi! Mijn naam is Marlou, 30 jaar, woonachtig in Tilburg en sinds oktober 2017 werkzaam bij Primatch Tilburg. Ik ben gestart als recruitment consultant en zal samen met Tessie en Claudie onze relaties gaan ondersteunen in allerlei vraagstukken wat  recruitment betreft. Met een achtergrond in de Arbeid- en organisatie psychologie en enige ervaring in het werkveld als recruiter heb ik o.a. geleerd hoe je op strategische wijze werving- en selectie vraagstukken op de juiste manier in kunt zetten.

Ik heb er veel zin in om deze kennis bij Primatch in de praktijk te brengen. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel interessant om d.m.v. een combinatie van een persoonlijke klik en het onderbouwd meten van capaciteiten en persoonlijkheid tot een compleet oordeel te komen van een kandidaat. Samen de krachten bundelen om tot het beste resultaat te komen is dan ook waar Primatch voor staat.

Ik maak graag kennis met jou, mocht je meer willen weten over mij of onze producten en diensten neem gerust contact op via marlou.weeda@primatch.nl of 088-5325111!