PRIMATCH UTRECHT

In de regio Utrecht zijn onze partners Jasper van Dusseldorp en Yvonne van Groningen actief.

“Samen hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het HR werkveld en hebben in onze rollen aan veel kanten van de spreekwoordelijke ‘tafel’ mogen zitten. De laatste drie jaar hebben wij een intensieve samenwerking opgebouwd waarin het beter maken van organisaties, mensen en processen op het gebied van HR een gezamenlijke drijfveer bleek te zijn.

Wij hebben de wereld van recruitment de afgelopen jaren stevig zien veranderen. De krapte op de arbeidsmarkt zal aanhouden en ook de komst van een nieuwe generatie op de markt vraagt om een andere aanpak.

Het juiste personeel vinden, binden én behouden blijft de sleutel naar succes. Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen jou weten te vinden?

Als partners van Primatch willen wij onze kennis en expertise graag inzetten om samen met onze opdrachtgevers tot duurzame en betaalbare oplossingen te komen. Daarbij kunnen wij gebruik maken van een breed portfolio aan reeds bewezen recruitment tools. De klant heeft de regie. Wij helpen. Samen werken wij aan een structurele oplossing van recruitment vraagstukken. Soms standaard, soms ongebruikelijk, maar altijd maatwerk.” Meer weten? Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Of neem contact met ons op. We komen graag langs. via 088-5325145. Een bericht mail of Linkedin kan natuurlijk ook.

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Utrecht.