fbpx
  • ONLINE WERVEN, WAT WERKT?

ONLINE WERVEN, WAT WERKT?

De tijd van de personeelsadvertentie in de krant ligt definitief achter ons. Daarvoor zijn andere kanalen in de plaats gekomen. Waar we echter voor een personeelsadvertentie bereid waren om duizenden Euro’s te betalen menen we dat online alles gratis kan. Maar je ziet door de bomen het bos niet meer; Indeed, Google Jobs, Social Media, Monsterboard, Nationale Vacaturebank, niche sites….  Er is veel mogelijk tegen veel lagere kosten dan voorheen, maar met inzet van welke middelen bereik je nu het gewenste resultaat?

De ontwikkelingen in recruitmentland zijn voor experts al bijna niet bij te benen, laat staan voor jou als je er niet dagelijks mee bezig bent. Maar ook jij wilt natuurlijk wel genoeg goede sollicitanten voor je vacature.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Bedrijfseigenaar, Controller, HR Manager, Operationeel manager, P&O adviseur; kortom, iedereen die werving in zijn takenpakket heeft.

WAT GA JE LEREN?

We nemen het online recruitmentlandschap door. Vanuit Primatch hebben we natuurlijk een brede gebruikservaring waaruit we kunnen putten. Ook is de inbreng van de deelnemers bepalend. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Doelgroepen
  • Vacaturesites
  • Indeed
  • Social Media
  • SEO tips

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jolanda Schonewille is onze partner voor recruitment in de regio Twente. Met haar ervaring binnen recruitment kan zij veel vertellen over diverse onderwerpen binnen recruitment. Meer weten over Jolanda? Kijk dan bij Primatch Twente.

LOCATIE

Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo

DATUM & TIJD

Donderdag 25 april 2019

Inloop: 13.15 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”