ONLINE WERVEN, WAT WERKT?

De tijd van de personeelsadvertentie in de krant ligt definitief achter ons. Daarvoor zijn andere kanalen in de plaats gekomen. Waar we echter voor een personeelsadvertentie bereid waren om duizenden Euro’s te betalen menen we dat online alles gratis kan. Maar je ziet door de bomen het bos niet meer; Indeed, Google Jobs, Social Media, Monsterboard, Nationale Vacaturebank, niche sites….  Er is veel mogelijk tegen veel lagere kosten dan voorheen, maar met inzet van welke middelen bereik je nu het gewenste resultaat?

De ontwikkelingen in recruitmentland zijn voor experts al bijna niet bij te benen, laat staan voor jou als je er niet dagelijks mee bezig bent. Maar ook jij wilt natuurlijk wel genoeg goede sollicitanten voor je vacature.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Bedrijfseigenaar, Controller, HR Manager, Operationeel manager, P&O adviseur; kortom, iedereen die werving in zijn takenpakket heeft.

WAT GA JE LEREN?

We nemen het online recruitmentlandschap door. Vanuit Primatch hebben we natuurlijk een brede gebruikservaring waaruit we kunnen putten. Ook is de inbreng van de deelnemers bepalend. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Doelgroepen
  • Vacaturesites
  • Indeed
  • Social Media
  • SEO tips

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jolanda Schonewille is onze partner voor recruitment in de regio Twente. Met haar ervaring binnen recruitment kan zij veel vertellen over diverse onderwerpen binnen recruitment. Meer weten over Jolanda? Kijk dan bij Primatch Twente.

LOCATIE

Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo

DATUM & TIJD

Donderdag 25 april 2019

Inloop: 13.15 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis