ONTBIJTSESSIE AVG, 1 JAAR LATER

25 mei 2018 werd de AVG (GDPR) wetgeving geëffectueerd. Wat is er sindsdien veranderd en wat betekend het voor de arbeidsmarkt en voor de afdeling HR? Met slechts 23 vacatures met Data Protection Officer heeft het in ieder geval niet geleidt tot een stortvloed aan vacatures op dataprotectie gebied. Ook het aantal procedures en boetes valt tot op heden erg mee. Was het dan een storm in een glas water of een nieuwe realiteit? In een interactieve ontbijtsessie praten we je bij over de ontwikkelingen, de veranderingen en wat je nu nog kan doen als je eerst een jaartje hebt afgewacht. Actuele uitspraken en ontwikkelingen worden besproken en er is volop ruimte voor vragen.

VOOR WIE IS DE TRAINING

Voor iedereen die te maken heeft met gegevens van kandidaten en werknemers.

WAT GA JE LEREN

Wat zijn de ontwikkelingen en de veranderingen in het 1e jaar en wat kun je nu doen als je eerst een jaartje hebt afgewacht. Actuele uitspraken en ontwikkelingen worden besproken en er is volop ruimte voor vragen en interactie.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Managing Partner Primatch - Jeroen Bergen

Jeroen Bergen is Managing Partner van Primatch. Met zijn ruime ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over alle facetten van recruitment. Meer weten over Jeroen? Kijk dan bij Primatch Tilburg.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Brenda van Dinter is advocaat bij VDT Advocaten en is gespecialiseerd in Arbeidsrecht.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Donderdag 23 mei 2019

Inloop: 07.45 uur
Start: 08.00 uur
Einde: 10.00 uur

Gratis parkeren op eigen terrein (Voer ‘Lourdesstraat 2A’  in op je navigatie voor de ingang van het parkeerterrein). 

KOSTEN

Gratis