SPELD IN DE HOOIBERG

CV DATABANK SEARCH

Aan de hand van cv databank search kunnen we naast onze media oplossingen ook gericht zoeken naar de ideale kandidaat voor jouw openstaande vacature. Wij werken met diverse cv databanken die samen miljoenen cv’s van kandidaten uit verschillende branches bevatten. In de diverse cv databanken zoeken we doelgericht naar kandidaten die passen bij het profiel waarnaar jij op zoek bent. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar door geschikte kandidaten te benaderen en informeren over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Vind jouw ideale kandidaat in onze cv databanken

Door middel van een gebruiksvriendelijk online dashboard krijg je in één oogopslag inzage in de gevonden cv in onze cv databank die matchen met jouw criteria. Vervolgens kan je de potentiële kandidaten met punten beoordelen. Wij volgen de geschikte kandidaten voor je op, maar indien gewenst kan je deze ook zelf rechtstreeks benaderen.

Wil je meer weten over cv databank search? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.