Interim recruitment is een slimme oplossing

Krijg je je vacatures niet ingevuld, of heb je simpelweg een boost nodig op het gebied van recruitment? Vanaf 4 uur per week helpen onze interim recruiters organisaties die behoefte hebben aan professionele denk- en slagkracht, een frisse blik of toegang tot handige recruitment tools.

Wij toveren geen kandidaat uit de hoed, maar onze interim recruiters helpen jou om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Wij helpen jou onder andere bij:

  • oplossen van tijdelijk capaciteitsprobleem;
  • invullen van moeilijk vervulbare vacatures;
  • analyseren van recruitment knelpunten;
  • tijdelijke vervanging van een inhouse recruiter;
  • opzetten van nieuwe recruitment activiteiten.

Wij nemen jouw zorgen uit handen! Dit doen wij door het neerzetten van een strategisch werkgeversmerk, het bereiken van de gewenste doelgroep via de beste (social) media, en vervolgens het selecteren van de beste match door middel van selectie gesprekken en assessments. Neem gerust contact op over de mogelijkheden, werkwijze en/of tarieven. 

Onze toegevoegde waarde

Onze interim recruiters onderscheiden zich door up-to-date kennis, professionele ervaring, toegang tot handige tools en een uitgebreid (én relevant) netwerk van professionals.

✓ Up-to-date kennis

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment, en hebben up-to-date kennis van de continu veranderende arbeidsmarkt. Deze kennis delen wij graag met jouw organisatie.

✓ Professionele ervaring

Wij hebben bij veel organisaties ervaring opgedaan: verschillende niveaus, vakgebieden en situaties. Bovendien zijn wij snel operationeel binnen jouw organisatie: minimaal inwerken, waardoor wij snel op volle kracht zijn.

✓ Handige tools

Wij hebben toegang tot verschillende tools voor recruitment en het werving- en selectieproces. Van een ATS-systeem Tool2Match tot jobboards zoals Indeed en Nationale Vacaturebank.

✓ Uitgebreid netwerk

Wij beschikken samen over een groot netwerk, zowel landelijk als lokaal, binnen verschillende branches, zoals ICT, Techniek en Marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste match te maken tussen jouw organisatie en kandidaten.

“De communicatie is prettig, omdat de lijnen kort zijn en het contact informeel. De samenwerking met Primatch heeft voor Vollenhoven al de nodige succesvolle matches opgeleverd.”

Marian Dijkstra
HR Manager bij Vollenhoven