IEDERE VACATURE EEN UNIEKE
AANPAK

MEDIA & JOBMARKETING

Ontvang je (te) weinig (goede) kandidaten die reageren op jouw vacatures, terwijl je deze toch hebt uitgezet? Heb je voor de juiste kanalen gekozen? Een doelgroep analyse gedaan? En hoe is eigenlijk je online conversie?

Doelgroep analyse is bij werving heel erg belangrijk; het is een onderdeel van werving en selectie waar maar weinig aandacht aan wordt besteed. maar dat is echt een denkfout. Want als je meer over je doelgroep weet, kun je daar je arbeidsmarktcommunicatie, vacatureteksten en wervingskanalen op afstemmen. En als je beter werft wordt vervolgens je selectie ook eenvoudiger. Tenslotte selecteert een goede werving ook de juiste doelgroep al voor een (groot) deel uit.

HOE WIJ JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN

Samen bereiken wij jouw ideale kandidaat! Door het maken van een goede doelgroep analyse en het opstellen van een mediaplan waarmee we zoveel mogelijk exposure genereren binnen deze doelgroep. Omdat we onze media groot inkopen kunnen we dat voor jou extra aantrekkelijk maken. Onze mediapakketten inclusief alle doorplaatsingen zorgen ervoor dat je vacature breed over het internet wordt verspreid. Hierdoor krijg je een geweldige boost op je vindbaarheid en SEO. Het effect is dat je vacature veel vaker gezien wordt, door zowel passief als actief zoekende kandidaten, maar wel binnen de doelgroep die jij wilt aanspreken.

Uiteraard meten we de effecten en de conversie van je campagne door, zodat je weet wat de opbrengsten van je media investering zijn. Dat is voor jou belangrijk, want daarmee kan jij leren om steeds slimmer te werven. Wij bieden media pakketten specifiek op doelgroepen zoals ICT, techniek, finance en sales. Maar bouwen op custom camapgnes als de wervingsvraag dat nodig heeft.

Wil je meer weten over media & jobmarketing? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Whitepaper | Media & Jobmarketing