SAMEN ZORGEN VOOR EEN EFFICIËNT PROCES

PROCESONDERSTEUNING DOOR RECRUITMENT SPECIALIST

Zodra je vacature online staat op alle grote jobboards komt er een proces op gang. Kandidaten solliciteren, hebben vragen over de vacature en willen graag weten wat de status van de procedure is. Een tijdrovend proces, vooral als je deze tijd niet hebt. Wij als recruitment specialist kunnen je hierin ondersteunen of zelfs het volledige proces uit handen nemen. Recruitment is een vak. Ons vak. Jij bepaalt, onze specialisten draaien!

Wervingsondersteuning

Het recruitment proces bestaat uit verschillende stappen. De eerste stap is het werven van kandidaten. In de wervingsfase bieden onze specialisten de volgende ondersteuning aan:

– Middels cv databank search zoeken we gericht naar jouw ideale kandidaat. Wij hebben diverse cv databanken tot onze beschikking en komen zo tot miljoenen kandidaten (onder andere Monsterboard, Nationale Vacaturebank, ICT’er gezocht, Technicus.nl, Megajobs, LinkedIn);
– Doelgroepanalyse uitvoeren en de output hiervan afstemmen op:
* arbeidsmarktcommunicatie (jobboards, social media, freemium sites);
* vacatureteksten schrijven (wervende vacaturetekst opstellen).

Selectieondersteuning

Na de wervingsprocedure is het, zoals de recruitment term ‘werving en selectie’ al doet verklappen, tijd voor de selectieprocedure. Onze specialisten bieden in deze fase de volgende ondersteuning aan:

– Bijwonen van sollicitatiegesprekken;

– Objectief advies geven over geschiktheid van kandidaten;

– Kandidaten beoordelen op basis van vooraf besproken criteria;

– Alle correspondentie naar kandidaten verzorgen (ontvangstbevestigingen, tussentijdse voortgang, afwijzingen);

– Referentiecheck uitvoeren.

Laat ons als ervaren recruitment specialist ondersteunen

Bij zowel de wervingsondersteuning als de selectieondersteuning kies jij voor de ondersteuning waar behoefte aan is. Kortom: samen zorgen we voor een efficiënt proces.

Omdat wij op uurbasis werken hebben wij geen enkel belang om kandidaten aan je te verkopen. Het enige belang wat onze specialisten hebben is jou en je organisatie beter maken in recruitment. Samen werken we toe naar de beste oplossingen.

Bij Primatch bieden wij transparantie in onze ondersteuning. Dit is geen valse belofte, maar een wezenlijk onderdeel van onze samenwerking met jou. Wanneer je gebruik maakt van onze wervingsondersteuning, krijg je toegang tot een overzichtelijk (persoonlijk) dashboard, waarin alle gegevens van alle sollicitanten zichtbaar zijn.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen binnen het recruitment proces? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat hier je gegevens achter zodat één van onze specialisten contact met je op kan nemen.