SAMEN ZORGEN VOOR EEN EFFICIËNT PROCES

PROCESONDERSTEUNING

Nadat je vacature online staat op alle grote jobboards komt er een proces op gang. Kandidaten solliciteren, hebben vragen over de vacature en willen graag weten wat de status van de procedure is. Een tijdrovend proces, vooral als je deze tijd niet hebt!

Wervingsondersteuning

Hierbij kun je ons inzetten, gericht op de werving:

 • Cv databank search (o.a. Monsterboard, Nationale Vacaturebank, ICT’er gezocht, Technicus.nl, Megajobs, LinkedIn maar ook onze eigen databank met ruim 75.000 kandidaten);
 • Doelgroep analyse om onderstaande gericht in te zetten;
  – arbeidsmarktcommunicatie (jobboards, social media, freemium sites)
  vacatureteksten schrijven (wervende vacaturetekst opstellen)

Selectieondersteuning

Hierbij kun je ons inzetten, gericht op de selectie:

 • Bijwonen van sollicitatiegesprekken;
 • Objectief advies geven over geschiktheid van kandidaten;
 • Kandidaten beoordelen op basis van vooraf besproken criteria;
 • Alle correspondentie naar kandidaten verzorgen (ontvangstbevestigingen, tussentijdse voortgang, afwijzingen);
 • Referentiecheck uitvoeren

HOE WIJ JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN

Bij zowel de wervingsondersteuning als de selectieondersteuning kies jij voor de ondersteuning waar behoefte aan is. Kortom: samen zorgen we voor een efficiënt proces.

Omdat wij op uurbasis werken hebben wij geen enkel belang kandidaten aan je te verkopen. Het enige belang wat wij hebben is dat we jou en je organisatie beter willen maken in recruitment. Samen werken we toe naar de beste oplossingen.

Bij Primatch bieden wij transparantie in onze ondersteuning. Dit is geen valse belofte, maar een wezenlijk onderdeel van onze samenwerking met jou. Wanneer je gebruik maakt van onze wervingsondersteuning, krijg je toegang tot een overzichtelijk (persoonlijk) dashboard, waarin alle gegevens van alle sollicitanten zichtbaar zijn.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen binnen je wervingsproces? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Whitepaper | Procesondersteuning