MINDER WERK, MEER INFORMATIE

RECRUITMENT SOFTWARE

Wil jij een geautomatiseerde recruitment software? Een database vol goede kandidaten? Volledige inzage in statistieken en een persoonlijke werken-bij site? Dan biedt onze recruitment software, genaamd Tool2Match,uitkomst!

Onze recruitment software Tool2Match is ontwikkeld vanuit onze ruime ervaring in werving en selectie en de processen die spelen bij organisaties met werving en selectie vraagstukken. Een bedrijfskundige insteek op een van je belangrijkste vraagstukken in het bedrijf, namelijk; hoe werf ik goed personeel?

Wij bieden recruitment software aan in een systeem dat ontstaan is vanuit een vijftal behoeften van organisaties om het sollicitatieproces in eigen hand te nemen:

  • Verminderd administratief werk aan een sollicitatieprocedure, minder tijd besteden aan versturen van ontvangstbevestigingen en afwijzingen.
  • Overzicht en structuur aanbrengen in alle procedures.
  • Doordacht opbouwen van een kandidaten database.
  • Het beschikken over een eigen werken-bij site.
  • Kritisch doormeten wat de effecten zijn van ingekochte media.

Jouw recruitment software

Tool2Match is overzichtelijk en zeer gemakkelijk in het gebruik, processen zijn naar eigen inzicht aan te passen en het werving en selectie systeem is te koppelen aan online wervingscampagnes. Onze recruitment software kan een belangrijke en eenvoudige eerste stap zijn in het neerzetten van je employer branding of om te starten met job-marketing. Het gaat namelijk niet alleen om de werving en selectie maar ook om de kandidaat ervaring daarna.

Ook biedt onze recruitment software nog diverse extra opties en voordelen. Wil je hier meer over weten of wil je een gratis demo van ons werving en selectie systeem? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.