MINDER WERK, MEER INFORMATIE

RECRUITMENT SOFTWARE

Een vacature uitzetten staat voor jou gelijk aan extra werk. Het screenen en beoordelen van CV’s, selecteren van kandidaten, gesprekken inplannen en gesprekken voeren kost je veel tijd.

HOE WIJ JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN

Wil jij een geautomatiseerd proces? Een database vol goede kandidaten? Volledige inzage in statistieken en een persoonlijke werken-bij site? Dát is tool2match!

Tool2match is ontwikkeld vanuit onze ruime ervaring in werving en selectie en de processen die spelen bij organisaties met werving en selectie vraagstukken. Een bedrijfskundige insteek op een van je belangrijkste vraagstukken in het bedrijf, namelijk; hoe werf ik goed personeel?

Wij bieden recruitment software die is ontstaan vanuit een vijftal behoeften van organisaties om het sollicitatieproces in eigen hand te nemen:

  • Verminderd administratief werk aan een sollicitatieprocedure, minder tijd besteden aan versturen van ontvangstbevestigingen en afwijzingen.
  • Overzicht en structuur aanbrengen in alle procedures.
  • Doordacht opbouwen van een kandidaten database.
  • Het beschikken over een eigen werken-bij site.
  • Kritisch doormeten wat de effecten zijn van ingekochte media.

Tool2match is overzichtelijk en zeer gemakkelijk in het gebruik, processen zijn naar eigen inzicht aan te passen en het systeem is te koppelen aan online wervingscampagnes. Tool2match kan een belangrijke en eenvoudige eerste stap zijn in het neerzetten van je employer branding of om te starten met job-marketing. Het gaat namelijk niet alleen om de werving maar ook om de kandidaat ervaring daarna.

Ook biedt tool2match nog diverse extra opties en voordelen. Wil je hier meer over weten of wil je een gratis demo? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Whitepaper | Recruitment software