VOORBEELD VAN DE RAPPORTAGE?

TEST & ASSESSMENT

De juiste kennis en skills: natuurlijk zijn ze belangrijk bij de beslissing om iemand wel of niet in dienst te nemen, maar belangrijker is het dat mensen en organisaties voor elkaar kiezen op basis van hun verhaal. Met onze producten en diensten breng je talenten naar boven en definieer je ambities. Je helpt kandidaten om werk te vinden dat niet alleen past bij hun ervaring, maar ook bij wat ze kunnen, willen en vinden.

Test en/of assessment in een selectietraject

Tijdens een sollicitatieprocedure vorm je een beeld van een kandidaat. Een test en/of assessment geeft je een compleet beeld van iemands cognitieve capaciteiten, talenten en ontwikkelpunten en is tevens een goede voorspeller van toekomstig werkgedrag.  Het verhaal dat het assessment vertelt over een kandidaat geeft verdieping in het selectietraject, bevestigt of geeft wellicht toch andere inzichten.  Het helpt jou en de beoogde nieuwe medewerker de juiste en daarmee een duurzame keuze te maken en risico’s uit te sluiten.

Talentmanagement: ontwikkelassessments

Hoe wordt er binnen jullie organisatie omgegaan met het ontwikkelen van talent? Blijven ontwikkelen en leren is tegenwoordig een must om als organisatie mee te gaan met de veranderingen van tegenwoordig. Maar ook je medewerkers zelf hechten waarde aan hun persoonlijke en professionele ontwikkelpunten. Het inzetten van ontwikkelassessments is bewezen effectief om capaciteiten, maar vooral ook talenten en drijfveren inzichtelijk te maken. Wat een uitstekende basis is voor het uitstippelen van volgende loopbaanstappen. Dit geeft je als organisatie zicht op alle (verborgen) talenten van je medewerkers.

Game based assessments

Verfrissende kandidaat beleving en snelle, goed onderbouwde preselectie. Dé big next thing in selectie land. Dit innovatieve product laat iemand een aantal spelletjes spelen op zijn mobiel of laptop. Deze levels zijn uitdagend en leuk voor de kandidaat, maar leveren ook belangrijke inzichten op. Op basis van de keuzes die iemand maakt en het gedrag dat iemand laat zien in het spel, kun je daadwerkelijk iets zeggen over diens persoonlijkheid en capaciteiten.

Met de game based assessments ontdek je snel en op een leuke manier of iemand past bij je organisatie. Voor kandidaten is het ook een positieve ervaring in hun candidate journey!

Met een game based assessment krijg je dus:

  • Verfrissende kandidaat beleving
  • Snelle en goed onderbouwde preselectie
  • Een profiel berekening op basis van ruim 4000 datapunten

Test en/of assessment voor jouw organisatie?

We bieden een breed assortiment tests en assessments aan. Op basis van je vraag kunnen deze op maat worden ingezet:

  • Cognitieve capaciteiten
  • Persoonlijkheid
  • Drijfveren test
  • Management Competence Scan
  • Game based assessment

Wil je weten hoe je onze test en/of assessment binnen je organisatie kunt toepassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat je gegevens hier achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.