DE JUISTE KEUZE MAKEN?

TEST & ASSESSMENT

De beslissing om iemand in dienst te nemen is niet altijd even makkelijk. Er zijn vaak veel losse eindjes en onbeantwoorde vragen voordat het contract wordt ondertekend. Hoe analytisch is de kandidaat, kan  hij/zij gedetailleerd werken?  Heeft de kandidaat nog het vermogen zich aan te passen of dingen (af) te leren. Is iemand flexibel, stressbestendig, sociaalhandig? Allemaal vragen die goed te beantwoorden zijn met de uitkomsten van een test en/of assessment.

HOE WIJ JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN

Tijdens een sollicitatieprocedure vorm je een beeld van een kandidaat. Een test en/of assessment kan ervoor zorgen dat dit beeld bevestigd wordt. Niet alleen krijg je een compleet beeld van iemands sterktes en ontwikkelpunten, het is tevens een goede voorspeller van toekomstig werkgedrag. Wil je er echt achter komen of jouw potentiële kandidaat past binnen de functie en binnen je organisatie, dan bieden wij diverse test & assessment modules om je te helpen de juiste keuze te maken.

Middels onze tests op het gebied van cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren krijg je een compleet antwoord op werk- en denkniveau, persoonlijkheidsprofiel en motivatie en ambitie van de kandidaat.

Voor managementfuncties is er de MCS (management competence scan). Naar aanleiding van deze online postbakmethode kun je bepalen of een potentiële medewerker geschikt is voor een managementfunctie of de kandidaat over de juiste managementvaardigheden beschikt en vooral hoe de kandidaat deze vaardigheden toepast in verschillende situaties.

Wil je weten hoe je onze test en/of assessment binnen je organisatie kunt toepassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat je gegevens hier achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Whitepaper | Test & Assessment