ADVERTEER MET EEN WERVENDE TEKST

VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

Komen er teveel (slechte) reacties op een vacature binnen, wat je onnodig veel tijd kost en uiteindelijk niet de juiste kandidaat oplevert? Dit kan te maken hebben met het feit dat jouw vacaturetekst niet de juiste kandidaat aanspreekt. Een goede vacaturetekst filtert potentiële kandidaten al bij voorbaat door een goed verwachtingspatroon te creëren. Dit helpt je ook in je selectieproces.

Werven met een opvallende en aansprekende vacaturetekst is ook hét moment om te werken aan je employer branding. Van elke vacaturetekst heb je er namelijk maar één! Een vacaturetekst is voor elke organisatie en elke functie uniek. Toch zien we nog weinig opvallende en aansprekende vacatureteksten op jobboards.

Met je vacaturetekst trigger je kandidaten om te solliciteren: adverteren zonder wervende tekst is zonde van je tijd en van de gemaakte kosten.

HOE WIJ JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van wervende teksten die passen bij jouw organisatie en het aanspreken van de juiste doelgroep. Uiteraard weten we ook waar jouw doelgroep zich bevindt en welk platform bij deze doelgroepen passen. Wij bieden daarvoor diverse mediacampagnes, passend bij je vacature en doelgroep.

BIJEENKOMST VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

Omdat wij het delen van kennis belangrijk vinden organiseren wij ook roundtables voor het schrijven van vacature teksten. In een klein gezelschap leer je welke onderdelen een goede tekst altijd moet hebben en krijg je handzame en praktische tips voor het verbeteren van je huidige teksten. Bekijk de agenda wanneer wij deze, of een andere, training of bijeenkomst geven.

Wil jij ook je doelgroep op de juiste manier aanspreken en de juiste kandidaat triggeren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Whitepaper | Vacatureteksten schrijven