ADVERTEER MET EEN WERVENDE TEKST

VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

Komen er (te)veel sollicitaties binnen op jouw vacature die niet matchen met het profiel? Dan kost je dit onnodig veel ‘doorspit’ tijd en levert het je onderaan de streep niet de juiste kandidaat op. Een mogelijke oorzaak hiervoor is dat jouw vacaturetekst niet de juiste kandidaat aanspreekt. Hier kunnen we eenvoudig verandering in brengen. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en stel een wervende vacaturetekst op die enkel jouw droom kandidaat aanspreekt.

Effectief werven begint met een goede vacaturetekst

De kracht van een goede vacaturetekst is dat deze bij voorbaat de potentiële kandidaten voor je filtert waardoor je niet overspoeld wordt met sollicitaties die niet matchen. Bovendien vergeten veel organisaties dat een vacature uitzetten veel meer is dan alleen personeelswerving. Een opvallende en aansprekende vacaturetekst plaatsen is namelijk ook hét moment om te werken aan je employer branding. Genoeg redenen om uit te blinken met jouw vacaturetekst.

Samen vinden we de juiste kandidaat

Het schrijven van een vacaturetekst is voor jou waarschijnlijk een ‘moetje’ en geen dagelijkse bezigheid. Voor onze gespecialiseerde consultants daarentegen wel. Bij Primatch hebben we de nodige kennis en kunde in huis om wervende vacatureteksten te schrijven afgestemd op de desbetreffende organisatie en doelgroep. We gaan zelfs nog een stapje verder. Omdat wij als geen ander weten waar jouw doelgroep zich bevindt en welke platformen zij gebruiken zetten we aan de hand van diverse mediacampagnes jouw vacature uit. Zó krijgt het de aandacht die het verdient en belangrijker, bereikt het jouw ideale kandidaat.

Gratis bijeenkomst vacaturetekst schrijven

Wij vinden het delen van kennis belangrijk en daarom organiseren wij regelmatig events over onder andere het schrijven van vacatureteksten. Samen met andere aanwezigen leer je uit welke onderdelen een goede vacaturetekst bestaat en krijg je handzame en praktische tips voor het verbeteren van je huidige teksten. Bekijk onze agenda om te zien wanneer we deze of andere trainingen en bijeenkomsten organiseren.

Wil jij jouw doelgroep op de juiste manier aanspreken met een wervende vacaturetekst en zo de juiste kandidaat triggeren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, vraag de whitepaper aan of laat  je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.