HELP JE MEDEWERKER VERDER

Van Werk naar Werk

Van Werk naar Werk (en liever niet naar de WW)

Bij een groot aantal bedrijven kunnen tijdelijke contracten niet verlengd worden in de nieuwe werkelijkheid die is ontstaan. Nu is het zaak om juist netjes afscheid te nemen van waardevolle medewerkers. Wanneer dit lukt, en over een aantal maanden de situatie hopelijk verbeterd is, is een hernieuwde samenwerking een serieuze mogelijkheid.

Er zijn in de huidige markt ook tal van organisaties die het juist bijzonder druk hebben en naarstig op zoek zijn naar versterking. Een hoger dan gemiddeld ziekteverzuim vergroot deze vraag naar (tijdelijke) capaciteit.

Vanuit Primatch hebben we een zeer groot netwerk van organisaties waarvan we de vacatures kennen. Ook weten we als geen ander hoe je als sollicitant je optimaal presenteert aan een nieuwe werkgever.

Deze expertise bieden we binnen ons nieuwe product Van Werk naar Werk (en liever niet naar de WW). Concreet begeleiden we jouw medewerker in 6 stappen:

  1. Online kennismaken en realistisch behoeften inventariseren bij deelnemer
  2. CV-check deelnemer plus tips voor het verbeteren hiervan
  3. Ondersteuning bij opstellen motivatie. Hoe onderscheid je je positief van anderen?
  4. LinkedIn check (is profiel goed)
  5. Uitleg over jobsites (welke gebruiken, hoe te gebruiken)
  6. Aandragen 2 concrete vacatures in de regio

Wij begeleiden jouw (voormalige) medewerker waardoor deze zo kansrijk mogelijk is in het verkrijgen van een nieuwe job in de huidige markt.

Totaalprijs € 499,- excl BTW

Meer weten? Neem contact op!