• WERKEN-BIJ SITES

MEER TRAFFIC BETERE KANDIDATEN

WERKEN-BIJ SITES

Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie én vacature van groot belang. Is je vacature goed vindbaar voor de juiste kandidaten en ontvang je genoeg reacties? Met een (goede) werken-bij site werk je aan je vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en vacature.

HOE WIJ JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN

Een werken-bij site is net als een visitekaartje; het is vaak het eerste wat potentiële medewerkers van jouw organisatie zien. Hierop staan niet alleen je vacatures, maar hier kun je ook je identiteit van je bedrijf laten zien. Met je werken-bij site werk je dan ook gelijk aan je employer branding!

Met onze slimme oplossingen is een werken- bij site niet alleen bereikbaar voor grote organisaties, maar ook voor bedrijven met bijvoorbeeld 5 vacatures per jaar. In combinatie met onze recruitment software, borg je meteen ook het vervolg proces. De kosten zijn zeer overzichtelijk en in de meeste gevallen binnen een jaar volledig terug te verdienen.

Een werken-bij site is overzichtelijk en zeer gemakkelijk in het gebruik en is geheel aan te passen naar eigen stijl. We kennen binnen Primatch 3 verschillende types werken-bij sites. Klik op één van onderstaande foto’s voor voorbeelden.

SINGLE PAGE

Single Page

Vanaf € 995,-

MULTI PAGES

Multi Pages

Vanaf € 1990,-

MAATWERK

Maatwerk

Prijs op aanvraag

© Copyright - Primatch