WERKEN-BIJ SITES

Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie én vacature van groot belang. Is je vacature goed vindbaar voor de juiste kandidaten en ontvang je genoeg reacties? Met een (goede) werken-bij site werk je aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en vacatures. Lees meer over de voordelen in onze whitepaper werken-bij websites.

Voordelen werken-bij website

– Werken aan je zichtbaarheid en vindbaarheid (employer branding).

– Zuivere statistieken (duidelijke scheiding tussen klanten en kandidaten).

– Content gericht op de doelgroep.

Single page werken-bij site

Een single page werken-bij site is een website bestaande uit één pagina. In onze single page werken-bij site kunnen we tot 10 content blokken opnemen. Minder mag, maar voor de prijs van €1.250,-* verzorgen wij er 10 voor je. Uiteraard maken we deze werken-bij pagina in de stijl van je huidige corporate website of in een stijl die past bij je employer brand. De indexering door zoekmachines van een single page zijn goed vanwege je lange homepage. Ook voor doelgroep wervingspagina’s, waarbij je doorlopend op zoek bent naar dezelfde doelgroep, zijn single page pagina’s zeer geschikt. Klik hieronder op een van de foto’s en je gaat naar een live voorbeeld van de single page werken-bij site.

Multi page werken-bij site

Een multi page werken-bij site is een website bestaande uit maximaal 15 pagina’s. De multi page werken-bij site heeft een tab structuur (menu) en meerdere achterliggende pagina’s. Multi pages zijn erg geschikt voor organisaties die richting de arbeidsmarkt veel te vertellen hebben door bijvoorbeeld een complexe bedrijfsstructuur, meerder bedrijven binnen een holding die gezamenlijk willen werven of voor bedrijven met een specifiek verhaal. De prijs van multi page werken-bij site is €2.250,-*. Klik hieronder op een van de foto’s en je gaat naar een live voorbeeld van de multi page werken-bij site.

Maatwerk werken-bij site

Een op maat gemaakte werken-bij website stellen we geheel naar eigen wens op. Hieronder zie je voorbeelden van elementen uit een maatwerk werken-bij website. De elementen zijn volledig aan te passen naar wens en huisstijl. De prijs van een maatwerk werken-bij site is op aanvraag. Dit omdat wij eerst de wensen duidelijk willen hebben en naar aanleiding daarvan een inschatting van de werkzaamheden kunnen maken. Klik hieronder op de foto en je gaat naar een live voorbeeld van een maatwerk werken-bij site.

* De prijs van de single page, multi page en maatwerk werken-bij site is inclusief ontwerp en inrichting, exclusief domeinnaam, SSL certificaat en hosting. Exclusief en optioneel zijn extra’s zoals tool2match, het uitvoeren van updates/back-ups, aanpassingen in ontwerp/content en support.