WERKEN-BIJ SITES

Veel bedrijven hebben inmiddels een eigen werken-bij site. Het merendeel van de werkzoekenden zoekt namelijk online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie én vacature middels een werken-bij site van groot belang. Moeten jouw vacatures ook goed vindbaar zijn voor de juiste kandidaten en genoeg reacties ontvangen? Met een (goede) werken-bij site werk je aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en vacatures. Lees meer over de voordelen in onze whitepaper werken-bij websites.

Wat is een werken-bij site?

Wil je succesvol personeel werven? Dan dien je online goed zichtbaar te zijn. Een werken-bij site is een website gericht op de werving van nieuwe kandidaten. Een recruitmenttool die het mogelijk maakt om middels beeld, geluid en tekst duidelijk te maken waar je organisatie voor staat. Daarnaast kan allerlei extra informatie gericht op het werken bij jouw organisatie meegenomen worden welke je normaliter niet op de corporate website zou zetten.

Corporate communicatie en arbeidsmarktcommunicatie zijn echt verschillende dingen. Om de juiste kandidaten te bereiken zal je communicatie afgestemd moeten zijn op de doelgroep van jouw bedrijf en jouw vacatures.

Single page werken-bij site van Vollenhoven