NIEUWE PARTNERS 2021 (PERSBERICHT)

Januari 2021 – Primatch HR Groep verwelkomt vier nieuwe partners in de regio’s Amersfoort, Den Haag, Haarlem en Het Gooi & Omstreken. Hiermee zet Primatch weer een stap in de ingezette koers gericht op groei.

De vier nieuwe Primatch Partners Birgit Frijlink, Farida Heezen, Maartje Vaassen en Winfred Vels sluiten zich aan bij het partnernetwerk van Primatch met ingang van 1 januari 2021. Met toetreding van Birgit, Farida, Maartje en Winfred kent Primatch 13 partners.

Birgit Frijlink is actief in de regio Amersfoort, Barneveld en Harderwijk. Met haar opgedane kennis en ervaring, vanuit haar eigen bedrijf, op het gebied van recruitment, hr en coaching gaat Birgit organisaties ondersteunen met doordachte arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Farida Heezen, actief in regio Den Haag, heeft als recruiter in de afgelopen 15 jaar honderden personen aan een nieuwe baan geholpen. Farida’s visie op werving en selectie sluit volledig aan bij de werkwijze van Primatch: efficiënt, effectief en neutraal, vanuit geen ander belang dan dat van de opdrachtgever.

Maartje Vaassen, actief in regio Haarlem en Amsterdam, helpt organisaties het verschil te maken in het recruitment proces. Met haar hospitality achtergrond en ervaring bij verschillende organisaties, van MKB tot multinationals, kan Maartje snel tot de kern komen. Met als doel: een sterk werkgeversimago creëren.

Winfred Vels weet na 25 jaar ervaring in leidinggevende en adviesfuncties op het vlak van HR, Marketing en Finance dat gelukkige werknemers ervoor zorgen dat de zaken goed lopen. Winfred gaat met veel gedrevenheid organisaties in de regio Gooi en Omstreken helpen bij het efficiënt en effectief inrichten van hun recruitmentproces.

De juiste tools voor de juiste kandidaat

Voor organisaties is het belangrijk om zich aantrekkelijk te maken voor potentiële medewerkers, en aantrekkelijk te blijven voor haar huidige medewerkers. Primatch geeft organisaties de juiste tools in handen om het werven van nieuwe medewerkers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De dienstverlening wordt modulair aangeboden en op uurbasis.

Van het schrijven van aansprekende vacatureteksten, effectieve online campagnes, cv databank searchen, een werken-bij website tot ondersteunende recruitment software. Samen met de klant wordt bepaalt welke producten en diensten nodig zijn en worden ingezet. Zo wordt de volledige controle over het proces en de te maken kosten bewaakt. Dit is een verademing ten opzichte van de traditionele manier van werken op basis van no-cure-no-pay, waarmee uiteindelijk vaak hoge kosten gemoeid zijn en het de vraag is of je als bedrijf echt de beste kandidaat krijgt.

De dienstverlening van Primatch HR Groep heeft maar één doel: efficiënte en transparante recruitment ondersteuning tegen een eerlijke prijs. Together we do the job! 

Van links naar rechts: Maartje, Farida, Birgit en Winfred.