fbpx

  De juiste mensen aantrekken en behouden is essentieel.

  Mensen… de belangrijkste bedrijfsmiddelen van een organisatie. Cruciaal is het dat (toekomstige) werknemers het naar hun zin hebben op hun werkplek. Het is dan ook belangrijk om te investeren in goede medewerkers en dit ook te blijven doen. Goede medewerkers, die duurzaam verbonden blijven aan jouw organisatie, zijn goud waard.

  Personeelsverloop is erg kostbaar voor een organisatie. Naast het verdwijnen van kennis en knowhow, moet je ook weer tijd en geld gaan investeren in het aantrekken en begeleiden van nieuwe mensen. Echter is het aantrekken en behouden van goede medewerkers moeilijker dan ooit tevoren. In bepaalde sectoren, moet je als organisatie zelfs alles uit de kast halen om de beste mensen binnen te halen en te behouden. Hoe kun je talenten aantrekken houden?

  Wij ondersteunen!

  Wij vinden dat werving & selectie anders moet, dat het beter en slimmer kan. Maar misschien wel met wat hulp. Wij ondersteunen en versterken jouw recruitmentproces met slimme en handige oplossingen.

  Wij helpen je om een compleet en zorgvuldig recruitmentproces op te stellen voor jouw behoefte. Wat is jouw behoefte voor komend jaar of zelfs voor de komende jaren met betrekking tot werving? Wie is verantwoordelijk voor het vervullen van de vacatures?  Is er iemand bezig met Employer branding? Hebben jullie al een talentmanagementpool? Meer weten hoe we jouw organisatie kunnen helpen om de beste kandidaten te werven? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

  Alvast wat kennis opdoen?

  Met ruim 19 jaar operationele recruitmentervaring en kennis van arbeidsmarketing delen we graag onze kennis. Naast diverse recruitmentevents en whitepapers delen we deze kennis. Voor meer overzicht en structuur in het recruitmentproces ondersteunen wij organisaties met tool2match.

  Hoe wij anderen hebben geholpen

  Petra Hasseloo, HR Manager van Brabantia over Primatch:

  “In eerste instantie werd ik benaderd door Primatch. De no-nonse aanpak, open- en eerlijkheid, geen loze beloften en de duidelijke toegevoegde waarde was hetgeen wat me aansprak en wat aansluit bij wie wij zijn als organisatie. De reden om onze werving deels uit te besteden is om het ‘gedoe’  rondom werving. Het zijn veelal  zaken die ons veel energie kosten en niet onze core zijn. Zaken zoals het beoordelen van vacatureteksten en het searchen naar kandidaten voor moeilijk te vervullen vacatures. De samenwerking verloopt altijd vlot en met humor, afspraken worden nagekomen en facturatie is altijd op tijd. Ik ben dan ook meer dan tevreden over Primatch en zou ze zeker aanraden bij andere organisaties.”

  Annemoon van Casteren, HR Adviseur van Netmatch over Primatch:

  “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Primatch. Het contact is prettig, we hebben één aanspreekpunt en Primatch schakelt erg snel. Een groot voordeel van de dienstverlening van Primatch vinden wij het feit dat je zelf de regie houdt over het recruitmentproces. Je kunt zelf bepalen welke onderdelen je uitbesteedt of samen met Primatch doet, en welke aspecten je graag zelf blijft doen. Primatch helpt ons in dit proces op verschillende manieren; van het schrijven van vacatureteksten en het inzetten van mediacampagnes tot het actief zoeken van kandidaten. Daarbij voorzien ze ons van goed advies. Niet onbelangrijk is de transparantie in kosten; deze zijn van tevoren altijd duidelijk.”

  Marian Dijkstra, HR Manager van Vollenhoven over Primatch:

  “Wij werken inmiddels al een aantal jaren naar tevredenheid samen met Primatch. Ondersteuning bij werving & selectie op maat past bij ons bedrijf. In de kern doen we graag zoveel mogelijk zelf, want zeg nou eerlijk, als werkgever weet je zelf welke kandidaat het beste bij je past. Juist daarom kiezen wij voor Primatch, want soms ontbreekt het ons eenvoudigweg aan specifieke kennis van de arbeidsmarkt, willen we graag klankborden over ons werving- en selectieproces of ontbreekt het ons gewoon aan de tijd om alles zelf te doen. Dan komen de specialisten van Primatch in beeld.

  De communicatie is prettig omdat de lijnen kort zijn en het contact informeel. Bovendien blijven de kosten beheersbaar, door de declaraties op uurbasis. Een transparant model dus. Deze samenwerking heeft voor Vollenhoven al de nodige succesvolle matches opgeleverd.”