Januari 2020 – Primatch viert haar 20-jarige bestaan!

Het begin van Primatch

Primatch HR Groep, opgericht in het jaar 2000, bestaat 20 jaar! De organisatie is onder de naam Primatch als een klassiek werving en selectiebureau gestart; op basis van ‘no cure, no pay’ en waar mogelijk werd geadverteerd in een krant of op één van de eerste vacaturesites.

Dat Primatch vijf jaar later, in 2005, bewust koos voor een ander verdienmodel is een vroege visie op de arbeidsmarkt van vandaag. In de loop der jaren is Primatch HR Groep uitgegroeid tot een multidisciplinaire dienstverlener dat modulaire recruitment producten aanbied en het mogelijk maakt om als organisatie zelf beter te werven.

Enerzijds zijn we een recruitment marketing bureau geworden dat websites, wervingscampagnes, video’s en content creëert. Anderzijds helpen we bedrijven met het inrichten van een doordacht proces met behulp van de recruitment software Tool2Match.

Waar een ander schreeuwt over 400% groei of FD Gazelles, zijn wij bescheiden. Er is een mooie stijgende lijn te zien, doordat we groeien in het aantal Primatch klanten en tevreden gebruikers van Tool2Match. Tegelijkertijd investeren we veel in het landelijke partnernetwerk. Op dit moment hebben we een landelijke spreiding en telt het partnernetwerk 12 vestigingen.

Momenteel werken we met 25 medewerkers, werkend vanuit één van de vestigingen of vanuit het hoofdkantoor in Tilburg.

De toekomst

Primatch viert haar 20e verjaardag en helpt bedrijven het recruitmentproces te verbeteren en daarmee makkelijker en betere kandidaten in beeld te krijgen. Met meer dan 100 mediakanalen zijn we als geen ander in staat om de juiste kandidaten te bereiken voor de vacatures van onze klanten. Onze groei zal met name terugkomen in het verdere uitbreiden van onze online producten en diensten en eventueel een stap naar de Belgische markt.

Een andere belangrijke ontwikkeling is het recruitmentsysteem Tool2Match. Dit product vervult namelijk een centrale rol in het verder professionaliseren van het recruitmentproces van onze klanten. Het biedt bedrijven een onbezorgd en onbeperkt gemak om professioneel te communiceren met hun sollicitatiedoelgroepen. Tool2Match ondersteunt op dit moment meer dan 150 organisaties in Nederland.

Een nieuw softwareproduct waar we in 2020 mee starten is gericht op een betere onboarding en een online beoordelingssysteem waarin je periodiek persoonlijke doelstellingen en ontwikkelingen kan managen.

Wil je meer weten over Primatch, onze producten en diensten, het partnernetwerk of Tool2Match? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.