OPENING VESTIGING NOORDOOST BRABANT

1 november 2018 – Recruitment net even anders “together we do the job”
Marcel van den Bogaart start partnervestiging Primatch in Noordoost Brabant

Per 5 november 2018 start Marcel van den Bogaart als zelfstandig partner van Primatch HR Groep in de regio Noordoost Brabant. Hij zet 20 jaar aan kennis en ervaring in het werkveld van recruitment in, om bedrijven en ondernemers te ondersteunen met vraagstukken rondom recruitment. Dat doet hij op een volstrekt transparante manier. Op basis van oplossingen en met behulp van instrumenten en diensten die nodig zijn én een vast uurtarief.

De juiste tools voor de juiste kandidaat
Door samen te werken met Primatch worden (MKB-)bedrijven geholpen op het gebied van HR-vraagstukken en recruitmentprocessen én om hun werkgeversmerk beter te positioneren. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker zich aantrekkelijk te maken voor potentiële medewerkers en aantrekkelijk te blijven voor haar huidige medewerkers. Een sterk werkgeversmerk zorgt ervoor dat je aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt. Dit leidt uiteindelijk tot meer, maar vooral betere sollicitanten.

Primatch geeft bedrijven de juiste tools in handen om het werven van nieuwe medewerkers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De dienstverlening wordt modulair aangeboden en op uurbasis. Van het schrijven van aansprekende vacatureteksten, effectieve online campagnes, cv databank searchen tot ondersteunende recruitment software. Samen met de klant wordt bepaalt welke producten en diensten nodig zijn en worden ingezet. Zo wordt de volledige controle over het proces en de te maken kosten bewaakt. Dit is een verademing ten opzichte van de traditionele manier van werken op basis van no-cure-no-pay, waarmee uiteindelijk vaak hoge kosten gemoeid zijn en het de vraag is of je als bedrijf echt de beste kandidaat krijgt.

De dienstverlening van Primatch heeft maar 1 doel; efficiënte en transparante recruitment ondersteuning tegen een eerlijke prijs. Together we do the job! Primatch realiseert met deze manier van werken tot wel 70% kostenreductie op recruitmenttrajecten en ruim 90% succesvol ingevulde vacatures.

Partner in de regio Noordoost Brabant: Marcel van den Bogaart
Marcel van den Bogaart “Ik ben overtuigd van de manier van werken van Primatch. Het is een unieke, hele eerlijke en transparante samenwerking. We rekenen de uren die daadwerkelijk worden gemaakt en de diensten die worden ingezet. We toveren geen kandidaat uit de hoed, maar helpen om sámen met het bedrijf de juiste mensen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Door de modulaire dienstverlening krijg men precies datgene wat een bedrijf van Primatch vraagt. Bovendien wordt daardoor bijgedragen aan het neerzetten en uitbouwen van een goed werkgeversmerk.

Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of het afnemen van een test en/of assessment. Primatch kiest niet voor de makkelijkste weg, het snelle geld of de gebruikelijk paden. We gaan voor een echte oplossing. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij de individuele vacature en organisatie past. Betrokken, efficiënt, effectief en neutraal, vanuit geen ander belang dan dat van onze opdrachtgever. Together we do the job!

Primatch Noordoost Brabant is telefonisch bereikbaar op 088-5325160 of via marcel.vandenbogaart@primatch.nl.