OPENING VESTIGING APELDOORN – DEVENTER

November 2019 – Willem Olthof start partnervestiging Primatch in Apeldoorn – Deventer

Per 1 november 2019 is Willem Olthof als zelfstandig partner van Primatch HR-Groep in de regio Apeldoorn – Deventer gestart. Willem adviseert organisaties al ruim 20 jaar bij het werven, selecteren en ontwikkelen van medewerkers voor uiteenlopende functies. “Organisaties ervaren dat het werven van de juiste kandidaten steeds lastiger wordt. Een mooi moment om me aan te sluiten bij een krachtig en innovatief concept.”

Primatch biedt organisaties een breed portfolio aan oplossingen om met de goede kandidaten in contact te komen en de juiste nieuwe medewerkers te selecteren. Dit gebeurt op een transparante wijze waarbij het uitgangspunt is dat organisaties precies die expertise toevoegen die ze nodig hebben om zelf een professioneel recruitment proces te managen. Organisaties en kandidaten komen zo eerder met elkaar in contact en bovendien besparen organisatie tot wel 70% op hun recruitmentkosten.

Willem Olthof van Primatch Apeldoorn – Deventer:

Willem Olthof: “Primatch biedt klanten innovatieve, transparante en financieel behapbare oplossingen die juist in een krappe arbeidsmarkt goed werken. Ik maak al vele jaren werk van groei. Als manager heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Alleen via de medewerkers kunnen organisaties zich blijvend onderscheiden van de concurrentie. En hier lever ik graag een belangrijke bijdrage aan. In Primatch vind ik een professionele partner met een sterke businesspropositie en een klantgerichte en sympathieke aanpak. Vanuit Primatch verwacht ik dan ook nagenoeg alle organisaties goed te kunnen helpen met het realiseren van hun groeiplannen.”

Primatch Apeldoorn – Deventer is telefonisch bereikbaar op 06-11536546 of via willem.olthof@primatch.nl