OPENING VESTIGING DEN BOSCH – WAALWIJK

September 2019 – Recruitment net even anders “together we do the job”
Sandra Bruurmijn start partnervestiging Primatch in Den Bosch – Waalwijk

Per 1 oktober 2019 is Sandra Bruurmijn als zelfstandig partner van Primatch HR Groep in de regio Den Bosch – Waalwijk gestart. Met 18 jaar aan kennis en ervaring zet zij zich in om bedrijven en ondernemers te ondersteunen met vraagstukken rondom recruitment. Dat doet ze op een volstrekt transparante manier. Op basis van oplossingen en met behulp van instrumenten en diensten die nodig zijn én een vast uurtarief.

De juiste tools voor de juiste kandidaat
Door samen te werken met Primatch worden (MKB-)bedrijven geholpen op het gebied van HR-vraagstukken en recruitmentprocessen én om hun werkgeversmerk beter te positioneren. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker zich aantrekkelijk te maken voor potentiële medewerkers en aantrekkelijk te blijven voor haar huidige medewerkers. Een sterk werkgeversmerk zorgt ervoor dat je aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt. Dit leidt uiteindelijk tot meer, maar vooral betere sollicitanten.

Primatch geeft bedrijven de juiste tools in handen om het werven van nieuwe medewerkers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De dienstverlening wordt modulair aangeboden en op uurbasis. Van het schrijven van aansprekende vacatureteksten, effectieve online campagnes, cv databank searchen tot ondersteunende recruitment software. Samen met de klant wordt bepaalt welke producten en diensten nodig zijn en worden ingezet. Zo wordt de volledige controle over het proces en de te maken kosten bewaakt. Dit is een verademing ten opzichte van de traditionele manier van werken op basis van no-cure-no-pay, waarmee uiteindelijk vaak hoge kosten gemoeid zijn en het de vraag is of je als bedrijf echt de beste kandidaat krijgt.

De dienstverlening van Primatch heeft maar 1 doel; efficiënte en transparante recruitment ondersteuning tegen een eerlijke prijs. Together we do the job! Primatch realiseert met deze manier van werken tot wel 70% kostenreductie op recruitmenttrajecten en ruim 90% succesvol ingevulde vacatures

Sandra Bruurmijn van Primatch Den Bosch – Waalwijk:
Sandra Bruurmijn “ Recruitment is de rode draad door mijn carrière van 18 jaar ervaring arbeidsbemiddeling. Gestart als consultant en in meerdere management functies het vak door en door leren kennen. Afgelopen jaar mijn eigen onderneming gestart als interim recruiter en werving en selectie adviseur. Doordat mijn visie op de wereld van werving en selectie volledig aansluit bij de werkwijze van Primatch ben ik trots op deze gave samenwerking!

Het juiste personeel is dé sleutel naar succes en dient dan ook vanuit strategisch oogpunt te worden bekeken. Modulair, op een eerlijke, transparante manier, pragmatisch en gericht op de dagelijkse praktijk. Primatch gaat voor echte structurele oplossingen. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij onze klanten past. Together we do the job!

Met mijn passie voor het ontwikkelen van recruitment bij organisaties, gecombineerd met eigenaarschap, professionaliteit en eerlijkheid help ik graag bedrijven en organisaties om de juiste keuzes te maken!

Meer weten? Neem even contact op, dan kom ik graag een kop koffie drinken.”

Primatch Den Bosch – Waalwijk is telefonisch bereikbaar op 06-40895134 of via sandra.bruurmijn@primatch.nl