OPENING VESTIGING WEST-BRABANT

September 2019 – Recruitment net even anders “together we do the job”
Gianni Mascolo start partnervestiging Primatch in West-Brabant

Per 6 september 2019 is Gianni Mascolo als zelfstandig partner van Primatch HR Groep in de regio West-Brabant gestart. Hij zet 25 jaar aan kennis en ervaring in, om bedrijven en ondernemers te ondersteunen met vraagstukken rondom recruitment. Dat doet hij op een volstrekt transparante manier. Op basis van oplossingen en met behulp van instrumenten en diensten die nodig zijn én een vast uurtarief.

De juiste tools voor de juiste kandidaat
Door samen te werken met Primatch worden (MKB-)bedrijven geholpen op het gebied van HR-vraagstukken en recruitmentprocessen én om hun werkgeversmerk beter te positioneren. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker zich aantrekkelijk te maken voor potentiële medewerkers en aantrekkelijk te blijven voor haar huidige medewerkers. Een sterk werkgeversmerk zorgt ervoor dat je aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt. Dit leidt uiteindelijk tot meer, maar vooral betere sollicitanten.

Primatch geeft bedrijven de juiste tools in handen om het werven van nieuwe medewerkers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De dienstverlening wordt modulair aangeboden en op uurbasis. Van het schrijven van aansprekende vacatureteksten, effectieve online campagnes, cv databank searchen tot ondersteunende recruitment software. Samen met de klant wordt bepaalt welke producten en diensten nodig zijn en worden ingezet. Zo wordt de volledige controle over het proces en de te maken kosten bewaakt. Dit is een verademing ten opzichte van de traditionele manier van werken op basis van no-cure-no-pay, waarmee uiteindelijk vaak hoge kosten gemoeid zijn en het de vraag is of je als bedrijf echt de beste kandidaat krijgt.

De dienstverlening van Primatch heeft maar 1 doel; efficiënte en transparante recruitment ondersteuning tegen een eerlijke prijs. Together we do the job! Primatch realiseert met deze manier van werken tot wel 70% kostenreductie op recruitmenttrajecten en ruim 90% succesvol ingevulde vacatures

Partners in de regio West-Brabant: Gianni Mascolo en Rudolf van Gastel
Gianni Mascolo “Ik geloof dat de beste organisaties floreren als intrinsiek gemotiveerde personeel op de juiste plek in de organisatie de juiste dingen doen. Wat mij drijft in het speelveld van in- en doorstroom van personeel is van toegevoegde waarde zijn voor organisaties die met goed personeel het verschil willen maken. Personeel is een belangrijke en kostbare investering en vormt de basis van een succesvolle organisatie.

Rudolf van Gastel: Klanten beter maken in recruitment. Dat is wat ik graag doe! Sinds 2005 werk ik als recruiter en in 2014 heb ik me als partner aangesloten bij Primatch. Werving en selectie is een mooi vak en na ruim 12,5 jaar ervaring haal ik nog steeds veel plezier uit dit werk. Ik vind het tof om om organisaties écht verder te helpen met hun wervingsvraagstukken. Elke keer is dat maatwerk. Want elk bedrijf en elke vacature is uniek.”

Als partners van Primatch West-Brabant trekken Rudolf en Gianni samen op. We zijn als team (nog) beter in staat om duurzame relaties op te bouwen en transparante en betaalbare oplossingen te bieden. En dat vinden we belangrijk, want recruitment is mensenwerk! Wij toveren geen kandidaten uit de hoed, maar helpen om de juiste mensen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Door onze modulaire dienstverlening krijg je als opdrachtgever precies waar je om vraagt en dragen we bij aan het neerzetten en uitbouwen van jouw employer branding.

Primatch West-Brabant is telefonisch bereikbaar op 088-5325111 of via info@primatch.nl