PRODUCTENKAART MEDIA & JOBMARKETING

Ontvang je (te) weinig (goede) kandidaten die reageren op jouw vacatures, terwijl je deze toch hebt uitgezet? Heb je voor de juiste kanalen gekozen? Een doelgroepanalyse gedaan? En hoe is eigenlijk je online conversie? Wij helpen jou met het verspreiden van jouw vacature.

ZELF WERVEN MET EEN KLEIN BEETJE HULP
Samen bereiken wij jouw ideale kandidaat! Door het maken van een goede doelgroepanalyse en het opstellen van een mediaplan waarmee we zoveel mogelijk exposure genereren binnen deze doelgroep. Omdat we onze media groot inkopen kunnen we dat voor jou extra aantrekkelijk maken. Onze mediapakketten inclusief alle doorplaatsingen zorgen ervoor dat je vacature breed over het internet wordt verspreid. Hierdoor krijg je een geweldige boost op je vindbaarheid en SEO. Het effect is dat je vacature veel vaker gezien wordt, door zowel passief als actief zoekende kandidaten, maar wel binnen de doelgroep die jij wilt aanspreken.

Uiteraard meten we de effecten en de conversie van je campagne door, zodat je weet wat de opbrengsten van je media investering zijn. Dat is voor jou belangrijk, want daarmee kan jij leren om steeds slimmer te werven. Wij bieden afgestemd op de uitkomsten van jouw doelgroeponderzoek diverse media pakketten aan.

Download hier onze productenkaart media & jobmarketing.