RECRUITMENT IN 2020

Het aannemen en behouden van personeel is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Er is geen sector die zo onderhevig is aan verandering als de recruitmentsector. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het lastig nog te kunnen kiezen uit voldoende gekwalificeerde kandidaten. Om je recruitmentproces goed in te richten en de concurrent voor te blijven is het essentieel dat je op de hoogte bent van de nieuwste recruitmentontwikkelingen, zoals Google for Jobs!

Vragen die tijdens de kennisevent onder andere tijdens aan bod komen zijn:

  • Hoe zorg je ervoor dat je vacaturetekst geoptimaliseerd is voor Google (for Jobs)?
  • Welke vier pijlers in Google for Jobs zorgen ervoor dat je vacatures beter zichtbaar zijn?
  • Hoe spreek je verschillende kandidaat doelgroepen en generaties aan en hoe blijf je hier creatief in?

WAT GA JE LEREN?

Hoe je je recruitmentproces nog scherper krijgt door het krijgen van nieuwe inzichten in de huidige en toekomstige trends en ontwikkelingen in recruitment. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met andere deelnemers. Wij nemen je mee in de wereld van recruitment met de bijbehorende trends die jouw werkveld bepalen en blikken vooruit in ontwikkelingen die je voor 2020 kan verwachten!

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die binnen een organisatie succesvol wil zijn in het werven van nieuwe medewerkers en nadenkt over welke boodschap er wordt verteld.

LOCATIE

Kerkhofstraat 21
5554 HG
Valkenswaard

DATUM & TIJD

Donderdag 6 februari 2020

Inloop: 14.45 uur
Start: 15.00 uur
Eind: 18.00 uur

KOSTEN

Gratis