RECRUITMENT IN 2020

Het aannemen en behouden van personeel is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Er is geen sector die zo onderhevig is aan verandering als de recruitmentsector. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het lastig nog te kunnen kiezen uit voldoende gekwalificeerde kandidaten. Om je recruitmentproces goed in te richten en de concurrent voor te blijven is het essentieel dat je op de hoogte bent van de nieuwste recruitmentontwikkelingen, zoals Google for Jobs!

Vragen die tijdens dit kennisevent onder andere aan bod komen zijn:

  • Hoe speel je in op de behoefte van je doelgroep?
  • Welke Social Media zijn (nog) relevant?
  • Welke verschuivingen zien we binnen vacaturesites?
  • Welke gevolgen heeft de komst van Google for Jobs?

WAT GA JE LEREN?

Hoe je je recruitmentproces nog scherper krijgt door het krijgen van nieuwe inzichten in de huidige en toekomstige trends en ontwikkelingen in recruitment. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met andere deelnemers. Wij nemen je mee in de wereld van recruitment met de bijbehorende trends die jouw werkveld bepalen en blikken vooruit in ontwikkelingen die je voor 2020 kan verwachten!

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Deze training is bedoeld voor HR en arbeidsmarkt professionals die succesvol(ler)willen zijn in het werven van nieuwe medewerkers.

LOCATIE

Landgoed Wellenseind
Dunsedijk 3A
Lage Mierde

DATUM & TIJD

Maandag 27 januari 2020

Inloop: 14.45 uur
Start: 15.00 uur
Eind: 18.00 uur

KOSTEN

Gratis