DUURZAAM RECRUITMENT RESULTAAT? RPO IS DE OPLOSSING!

Momenteel ben ik werkzaam als interim recruiter bij Hoefnagels Branddeuren. Het gebrek aan tijd in combinatie met te weinig kennis over recruitment hebben ertoe geleid dat ik 1 dag in de week, voor een periode van 3 maanden, op locatie werkzaam ben voor Hoefnagels Branddeuren.

Het doel is dat we in deze periode het recruitmentproces stroomlijnen, structuur aanbrengen in alle lopende recruitmentvraagstukken, de lopende vacatures invullen en het ATS-systeem Tool2Match voorzien van de juiste informatie. Kortom; een mooie uitdaging waarmee een goede basis wordt gelegd voor de nieuwe HR medewerker die per november een opvolging zal geven aan dit proces.

Recruitment binnen de organisatie

Werknemers zijn het meeste waardevolle bezit binnen jouw organisatie. Recruitment is daarom een essentieel en zeer belangrijk onderdeel van de organisatie. Het zorgt voor de instroom van het juiste talent en het verbetert de continuïteit van de organisatie.

Wat is RPO?

Recruitment Process Outsourcing, oftewel, het outsourcen van je recruitmentproces aan een externe partij. Dit kan zowel projectmatig als structureel.

Voordelen van RPO

Veel bedrijven hebben te weinig tijd en kennis in huis voor het aantrekken van het juiste talent. Een RPO consultant / interim recruiter kan ondersteuning bieden bij het opzetten, inrichten en beheer van het recruitmentproces. Daarnaast:

  • Werk je samen met een specialist die jouw bedrijf écht kent. Dit resulteert in een efficiëntere en dus goedkopere samenwerking.
  • Zal de kwaliteit van de reacties toenemen.
  • Kan er bij het opstarten van nieuwe procedures snel geschakeld worden, omdat de benodigde kennis reeds aanwezig is.
  • Versterkt het jouw employer brand en candidate journey.
  • Werk je aan een duurzaam succes.

Benieuwd naar wat Primatch hierin kan betekenen?

Het doel van de RPO consultants / interim recruiters  van Primatch is om een succesvol recruitment proces neer te zetten en uit te voeren bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers beter en sterker maken in recruitment dat is waar we voor staan binnen Primatch HR Groep.

Door onze ruime ervaring en hoog kennis niveau zijn wij snel in staat een analyse en plan van aanpak te maken. Wij nemen op doortastende wijze de werving en selectie processen (tijdelijk) over en zijn in staat een recruitment afdeling of het recruitment proces binnen jouw organisatie op te zetten. Wij denken met je mee en geven gas op de uitvoering.

Interessant?

Ik maak graag tijd vrij om samen te kijken naar hoe we jouw recruitmentproces kunnen optimaliseren. Voor een afspraak kun je me bellen mailen naar tessie.molkenboer@primatch.nl  op 088-5325125 of 06-25292204.

OVER DE AUTEUR

Tessie Molkenboer

Tessie Molkenboer is Recruitment Consultant bij Primatch Tilburg. Ze heeft 15 jaar recruitment management ervaring en is gespecialiseerd in strategisch recruitment en employer branding, waarbij ze haar passie voor recruitment met jou en ons deelt!