fbpx
  • RECRUITMENT TRENDS & ONTWIKKELINGEN

RECRUITMENT TRENDS & ONTWIKKELINGEN

Het aannemen en behouden van personeel is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Er is geen sector die zo onderhevig is aan verandering als de recruitmentsector. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het lastig nog te kunnen kiezen uit voldoende gekwalificeerde kandidaten. Om je recruitmentproces goed in te richten en de concurrent voor te blijven is het essentieel dat je op de hoogte bent van de nieuwste recruitmentontwikkelingen, zoals Google for Jobs!

Vragen die tijdens de kennisevent onder andere tijdens aan bod komen zijn:

  • Hoe zorg je ervoor dat je vacaturetekst geoptimaliseerd is voor Google (for Jobs)?
  • Welke vier pijlers in Google for Jobs zorgen ervoor dat je vacatures beter zichtbaar zijn?
  • Hoe spreek je verschillende kandidaat doelgroepen en generaties aan en hoe blijf je hier creatief in?

VOOR WIE IS DIT KENNISEVENT?

Voor iedereen die binnen een organisatie succesvol wil zijn in het werven van nieuwe medewerkers en nadenkt over welke boodschap er wordt verteld.

WAT GA JE LEREN?

Hoe je je recruitmentproces nog scherper krijgt door het krijgen van nieuwe inzichten in de huidige en toekomstige trends en ontwikkelingen in recruitment. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met andere deelnemers. Wij nemen je mee in de wereld van recruitment met de bijbehorende trends die jouw werkveld bepalen en blikken vooruit in ontwikkelingen die je voor 2020 kan verwachten!

WIE GEEFT DE TRAINING?

Gianni Mascolo is partner voor Primatch West-Brabant. Met zijn ruime ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over de trends en ontwikkelingen in de recruitmentbranche. Meer weten over Gianni? Kijk dan bij Primatch Breda

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner van Primatch. Met ruim 20 jaar ervaring binnen recruitment kan hij je alles vertellen over alle facetten van recruitment. Meer weten over Jeroen? Kijk dan bij Primatch Tilburg.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Dinsdag 12 november

Inloop: 15.00 uur
Start: 15.15 uur
Einde: 17.30 uur

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”