RECRUITMENT TRENDS & ONTWIKKELINGEN

RECRUITMENT TRENDS & ONTWIKKELINGEN

Zowel HR als Recruitment wordt steeds complexer en de arbeidsmarkt wordt steeds veranderlijker.

Ook de platforms en mogelijkheden om de doelgroep te bereiken en de manieren waarop een kandidaat een beeld krijgt van de organisatie worden complexer. Voor de HR verantwoordelijke kost het steeds meer tijd op de hoogte te blijven van dit complexe en dynamische speelveld.

Om je recruitmentproces goed in te richten en de concurrent voor te blijven is het essentieel dat je op de hoogte bent van de nieuwste recruitmentontwikkelingen, zoals Google for Jobs!

Vragen die tijdens het kennisevent onder andere aan bod komen zijn:

  • Hoe spreek je verschillende kandidaat doelgroepen en generaties aan en hoe blijf je hier creatief in?
  • Wat zijn de pijlers van recruitment voor 2021 en wat betekent dit voor jouw recruitmentproces?
  • Hoe zorg je ervoor dat je vacaturetekst geoptimaliseerd is voor Google (for Jobs)?
  • Welke vier pijlers in Google for Jobs zorgen ervoor dat je vacatures beter zichtbaar zijn?

WAT GA JE LEREN?

Hoe je je recruitmentproces nog scherper krijgt door het krijgen van nieuwe inzichten in de huidige en toekomstige trends en ontwikkelingen in recruitment. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met andere deelnemers. Wij nemen je mee in de wereld van recruitment met de bijbehorende trends die jouw werkveld bepalen en blikken vooruit in ontwikkelingen die je voor 2021 kan verwachten!

VOOR WIE IS DIT KENNISEVENT?

Voor iedereen die binnen een organisatie succesvol wil zijn in het werven van nieuwe medewerkers en nadenkt over welke boodschap er wordt verteld.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Sandra Bruurmijn is partner voor Primatch Den Bosch-Waalwijk. Met haar ruime ervaring binnen recruitment en sales kan ze veel vertellen over Employer Branding. Meer weten over Sandra? Kijk dan bij Primatch Den Bosch-Waalwijk

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 24 november

Aanvang: 09.45 uur
Start: 10.00 uur
Eind: 11.00 uur

KOSTEN

Gratis