REFERRAL RECRUITMENT, DO’S AND DON’TS!

Maak jij al gebruik van je collega’s en hun netwerk als wervingskanaal? In the war for talent is het aan te raden om meerdere acties in te zetten om het juiste talent aan te trekken voor je organisatie. Wist je dat minstens 1 op de 5 mensen een nieuwe baan vindt via het eigen netwerk? En dat deze mensen vaak lang blijven werken bij je organisatie omdat ze een goede fit hebben met het bedrijfscultuur en een beter beeld hebben van waar ze gaan beginnen, dan kandidaten die op andere manier zijn aangeworven. Ook wel logisch, want wie kent jouw organisatie nou beter dan je eigen medewerkers? Zij weten dit vaak goed over te dragen aan de juiste mensen. Werven via het eigen netwerk van je huidige medewerkers is daarom zeker een recruitment variant die het overwegen waard is! Er zijn wel een aantal voorwaarden om referral recruitment succesvol in te zetten binnen je organisatie. Tijdens deze training vertellen we je daar alles over en we zullen je ook vertellen wat andere je niet vertellen!

WAT GA JE LEREN?

  • Hoe je referral recruitment binnen je organisatie inzet;
  • Hoe je zorgt voor draagvlak en goede communicatie;
  • Succesfactoren en voorwaarden;
  • Beloning van medewerkers;
  • Do’s and don’

We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen.

VOOR WIE IS DEZE KENNISSESSIE?

Deze training is bedoeld voor HR en recruitment professionals die succesvol willen zijn in het werven van nieuwe medewerkers.

Maximaal 16 deelnemers

WIE GEEFT DE TRAINING?

Managing Partner Primatch - Jeroen Bergen

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Donderdag 16 april 2020

Inloop: 14.45 uur
Start: 15.00 uur
Eind: 17.15 uur

KOSTEN

Gratis