RICHARD BOSCH | INFORING
OVER MEDIA & JOBMARKETING

Inforing in Etten-Leur is een software leverancier voor online applicaties en websites voor het MKB en gemeenten. Mede-eigenaar Richard Bosch geeft aan dat hun tijd meestal wordt opgeslokt door klanten en projecten, waardoor een werving- en selectietraject er vaak bij  inschiet.

“We waren op zoek naar een accountmanager, voornamelijk gericht op de gemeentewereld. Vanwege gebrek aan tijd zochten we ondersteuning om kandidaten in beeld te krijgen.”

Dit zien we vaak, dat een organisatie graag zelf de touwtjes in handen houdt, maar dat er geen tijd en/of kennis is van bijvoorbeeld de mogelijkheden. Het zou zonde zijn om dan gelijk een bureau in te schakelen wat álles overneemt als je ook puur kunt uitbesteden daar waar geen kennis en/of tijd voor is?

“Primatch heeft advies gegeven over de verschillende wervingskanalen welke het beste inzetbaar waren voor onze doelgroep. Door het afnemen van een interview was er genoeg input voor een wervende vacaturetekst zodat de wervingscampagne voor ons opgestart kon worden”.

Bij Primatch kijken we naar het proces van de klant, om zo te bepalen waar ondersteuning nodig is. Zo zorgen we samen voor een efficiënt proces.

“Via verschillende kanalen kwamen er sollicitaties binnen en daar hebben we een selectie in gemaakt. Vier sollicitanten voldeden aan alle eisen en die hebben we uitgenodigd voor een gesprek. Uit de gesprekken bleek er met twee kandidaten een wederzijdse klik te zijn welke vervolgens uitgenodigd zijn voor een vervolggesprek. Uiteindelijk is er voor een kandidaat gekozen en deze is aangenomen.”

Wil jij, net zoals Richard Bosch, meer weten over media & jobmarketing? Neem dan contact met ons op en we komen graag eens bij je langs.