SOCIAL MEDIA & CONTENTSTRATEGIE BIJ WERVING VAN PERSONEEL

We krijgen heel vaak de vraag van bedrijven hoe zij Social Media het beste kunnen inzetten voor de werving van nieuw personeel. Of het zinvol is om Social Media in te zetten in je zoektocht naar nieuw talent? Ja dat is het zeker! Hoe je dat het beste kunt doen? Makkelijke vraag maar een complex antwoord. Er zijn veel Social Media kanalen en nog veel meer doelgroepen! Die doelgroepen verschillen weer in het gebruik, frequentie van gebruik en op de manier waarop zij aangesproken willen worden. Maar wat triggert hen en hoe willen zij communiceren en solliciteren? In deze praktische workshop gaan we hier dieper op in.

WAT GA JE LEREN?

  • De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Social Media;
  • Overzicht van de belangrijkste platformen en bijbehorende doelgroepen;
  • Aanpak voor het bepalen van je Social Media en contentstrategie;
  • Do’s en don’ts!
  • Het is een interactieve bijeenkomst waarbij er veel ruimte is om vragen te stellen maar ook ervaringen en ideeën te delen met elkaar.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Deze training is bedoeld voor HR en arbeidsmarkt professionals die succesvol willen zijn in het werven van nieuwe medewerkers waarbij Social Media een overweging is in de marketingmix!

Let op: er is plek voor maximaal 6 deelnemers. 

WIE GEEFT DE TRAINING?

Marcel van den Bogaart is partner voor Primatch Noordoost Brabant. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over de impact van het inzetten van je eigen netwerk en ook hoe je dit optimaal kunt benutten. Meer weten over Marcel? Kijk dan bij Primatch Noordoost Brabant.

LOCATIE

d’n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

DATUM & TIJD

Dinsdag 1 september 2020

Inloop: 07.45 uur
Start: 08.00 uur
Einde: 10.00 uur

KOSTEN

Gratis