SOCIAL MEDIA & CONTENTSTRATEGIE BIJ WERVING VAN PERSONEEL

We krijgen heel vaak de vraag van bedrijven hoe zij Social Media het beste kunnen inzetten voor de werving van nieuw personeel. Of het zinvol is om Social Media in te zetten in je zoektocht naar nieuw talent? Ja dat is het zeker! Hoe je dat het beste kunt doen? Makkelijke vraag maar een complex antwoord. Er zijn veel Social Media kanalen en nog veel meer doelgroepen! Die doelgroepen verschillen weer in het gebruik, frequentie van gebruik en op de manier waarop zij aangesproken willen worden. Maar wat triggert hen en hoe willen zij communiceren en solliciteren? In deze praktische webinar gaan we hier dieper op in.

WAT GA JE LEREN IN DEZE WEBINAR?

  • De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Social Media;
  • Overzicht van de belangrijkste platformen en bijbehorende doelgroepen;
  • Aanpak voor het bepalen van je Social Media en contentstrategie;
  • Do’s en don’ts!
  • Het is een interactieve bijeenkomst waarbij er veel ruimte is om vragen te stellen maar ook ervaringen en ideeën te delen met elkaar.

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR?

Deze training is bedoeld voor HR en arbeidsmarkt professionals die succesvol willen zijn in het werven van nieuwe medewerkers waarbij Social Media een overweging is in de marketingmix!

WIE GEEFT DE TRAINING?

Tessie Molkenboer

Tessie Molkenboer is Recruitment Consultant van Primatch Tilburg met ruim 18 jaar ervaring binnen recruitment. Met haar ervaring kan zij veel vertellen over alle facetten van recruitment.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Donderdag 15 oktober 2020

Aanvang: 09.15 uur
Start: 09.30 uur
Eind: 10.30 uur

KOSTEN

Gratis