STARTEN MET EMPLOYER BRANDING

De wereld van recruitment verandert in rap tempo en heeft ook een steeds grote impact op de arbeidsmarkt en de behoefte van bedrijven en organisatie aan (goed) personeel. Een vacaturetekst plaatsen is meestal niet meer genoeg om de juiste impact te maken. Maar hoe dan wel? Wat zijn mijn opties dan?

Laten zien wie je als werkgever bent, oftewel Employer Branding, is belangrijk en essentieel om het talent dat past bij jouw organisatie aan te trekken én te behouden.

In de training ‘starten met Employer Branding’ nemen we je mee door het proces van Employer Branding van A tot Z. We geven in je inzicht in de mogelijkheden en geven je handvatten om te bepalen welke keuzes je kan maken, want alles doen is meestal niet realistisch en niet praktisch uitvoerbaar.

WAT GA JE LEREN?

  • Hoe zet je een krachtig en duidelijk bedrijfs-DNA neer? (werkgeverswaarden)
  • Hoe maak je een doelgroep analyse?
  • Hoe vertaal je dit door naar arbeidsmarktcommunicatie?
  • Hoe richt je de Candidate Journey optimaal in?
  • Wat zijn de kritische succesfactoren om de werving succesvol te laten zijn?

VOOR WIE IS DEZE KENNISSESSIE?

Deze training is bedoeld voor HR en arbeidsmarkt professionals die succesvol(ler)willen zijn in het werven van nieuwe medewerkers.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Donderdag 10 september 2020

Aanvang: 09.15 uur
Start: 09.30 uur
Eind: 10.30 uur

KOSTEN

Gratis