fbpx

  ZELF SUCCESVOL WERVEN

  Als organisatie moet je tegenwoordig alle zeilen bijzetten om de gewenste kandidaat te bereiken, te enthousiasmeren om te solliciteren en als laatste stap hem of haar te laten kiezen voor jouw organisatie. De candidate journey bestaat uit tal van kleine puzzelstukjes die allemaal op elkaar moeten aansluiten voor het gewenste resultaat; van werkgeversmerk naar krachtige content die aanspreekt op de specifieke behoeften van je doelgroep tot aan het in kaart brengen van de touchpoints en conversie momenten van de candidate journey. Wat moet je zeker doen? En wat vooral niet?

  VOOR WIE IS DEZE TRAINING

  Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers.

  WAT GA JE LEREN?

  We nemen je mee door alle fases en het recruitment proces anno 2019 en bespreken praktijkvoorbeelden waarbij er veel ruimte is voor het delen van ervaringen. De training is interactief en is afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten een praktische tips die je meteen kunt toepassen.

  WIE GEEFT DE TRAINING?

  Johan de Regter

  Johan de Regter is Partner van Primatch. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over alle facetten van recruitment . Altijd op zoek naar een creatieve oplossing. Meer weten over Johan? Kijk dan bij Primatch Limburg.

  LOCATIE

  Sportplaza Het Anker
  Ankerseweg 52
  6122 ET Buchten

  DATUM & TIJD

  Dinsdag 18 juni 2019

  Inloop: 15.45 uur
  Start: 16.00 uur
  Einde 18.00 uur

  KOSTEN

  Gratis

  ZIJ GINGEN JE VOOR

  Graphic Packaging:

  “Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

  Mazars:

  “Fijne informele sfeer en erg interactief.”

  Kühne Holland:

  “Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

  NetMatch:

  “Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

  Levens Cooking & Baking:

  “De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

  Samenwerkende Tandartsen:

  “Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

  Andriessen:

  “De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

  ABC E Business:

  “Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”

  © Copyright - Primatch