ZELF SUCCESVOL WERVEN

Als organisatie moet je tegenwoordig alle zeilen bijzetten om de gewenste kandidaat te bereiken, te enthousiasmeren om te solliciteren en als laatste stap hem of haar te laten kiezen voor jouw organisatie. De candidate journey bestaat uit tal van kleine puzzelstukjes die allemaal op elkaar moeten aansluiten voor het gewenste resultaat; van werkgeversmerk naar krachtige content die aanspreekt op de specifieke behoeften van je doelgroep tot aan het in kaart brengen van de touchpoints en conversie momenten van de candidate journey. Wat moet je zeker doen? En wat vooral niet?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers.

WAT GA JE LEREN?

We nemen je mee door alle fases en het recruitment proces anno 2019 en bespreken praktijkvoorbeelden waarbij er veel ruimte is voor het delen van ervaringen. De training is interactief en is afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten een praktische tips die je meteen kunt toepassen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Johan de Regter

Johan de Regter is Partner van Primatch. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over alle facetten van recruitment . Altijd op zoek naar een creatieve oplossing. Meer weten over Johan? Kijk dan bij Primatch Limburg.

LOCATIE

Sportplaza Het Anker
Ankerseweg 52
6122 ET Buchten

DATUM & TIJD

Dinsdag 18 juni 2019

Inloop: 15.45 uur
Start: 16.00 uur
Einde 18.00 uur

KOSTEN

Gratis