PRIMATCH RECRUITMENT EVENT 2018 | EEN TERUGBLIK

Primatch bestond in mei 18 jaar en dit moment wilden we graag delen. Op 26 juni gingen we met een honderdtal klanten en relaties een inspirerende recruitment reis tegemoet tijdens het recruitment event 2018. Diverse interessante sprekers namen ons deze middag in het Van Spaendonck Ondernemingshuis mee in hun verhalen over de arbeidsmarkt en recruitment in de toekomst. We sloten we af met een hapje en drankje om nog eens na te praten over de reizen die we deze middag hebben gemaakt.

Primatch recruitment event 2018.

Jeroen Bergen en Ronald Leeuwenberg, Managing Partners van Primatch HR Groep openden het recruitment event met een uitleg over waar we nu eigenlijk vandaan komen binnen de wereld van recruitment. Vervolgens nam prof. dr. Ton Wilthagen ons allemaal mee in zijn verhaal hoe we als bedrijf ‘match winnaar’ blijven op de arbeidsmarkt. Daarna volgden de drie parallelsessies waarbij de deelnemers hun eerder opgegeven voorkeurskeuze konden bijwonen.

Hoe blijf je als bedrijf een ‘match winnaar’ op de arbeidsmarkt?

Ton Wilthagen, hoogleraar op de Universiteit van Tilburg, nam ons mee in zijn visie op de toekomstige arbeidsmarkt en de invloed van nieuwe technologie.

“Optimale mobiele kandidaat ervaring”

Sander de Bruijn, Monsterboard’s EU Director of Customer Engagement Marketing, vertelde over de transitie naar een optimale mobiele kandidaat ervaring.

“De laatste trends in e-assessment”

Matthijs Verburg, Eigenaar van eelloo, bracht ons op de hoogte van de laatste trends in e-assessment en recruitment. Denk aan video-interviews, algoritmes, vr en ethiek.

“De impact van een maand AVG op HRM en recruitment”

Leonard Bijlsma, Advocaat bij VDT Advocaten, stond eens stil bij de eerste maand na de indiensttreding van de AVG en welke impact dit heeft op HRM en recruitment.

Bekijk de aftermovie en foto’s voor een sfeerimpressie.

Aftermovie Primatch recruitment event 2018

Sfeerfoto’s Primatch recruitment event 2018