• IK WIL KLAAR ZIJN VOOR TOEKOMSTIGE VACATURES

IK WIL KLAAR ZIJN VOOR TOEKOMSTIGE VACATURES

Als je gaat werven wanneer je een vacature hebt ben je eigenlijk al te laat. Het proces van werving tot aanname neemt al snel minimaal 3 maanden in beslag. Dus als je medewerker opzegt en na 1 maand opzegtermijn vertrekt, heb je een probleem. Een talentpool of reservebank met kandidaten kan een oplossing zijn. Hoe kun je dit realiseren?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor het vinden van nieuwe medewerkers. Directeur, Operationeel/Financieel Manager, HR Manager/Adviseur of Recruiter; iedereen is van harte welkom.

WAT GA JE LEREN?

We gaan aan de slag met strategisch recruitment. Hoe kun je leren van het personeelsverloop van afgelopen jaren? Kun je inschatten waar je toekomstige behoefte ligt? Ken je je doelgroepen en weet je waar deze te vinden zijn? Welke instrumenten kun je inzetten om in een constante dialoog te zijn met de arbeidsmarkt? Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Strategische recruitmentplanning
  • Poolmanagement
  • Kandidaten database
  • Doelgroepen

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jolanda Schonewille is onze partner voor recruitment in de regio Twente. Met haar ervaring binnen recruitment kan zij veel vertellen over diverse onderwerpen binnen recruitment. Meer weten over Jolanda? Kijk dan bij Primatch Twente.

LOCATIE

Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo

DATUM & TIJD

Donderdag 26 september 2019

Inloop: 13.15 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis

Trainingen & Bijeenkomsten Primatch

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”